egenskaber af kulilte

Du skal bruge:
juvelr 's skruetrækker sæt

Carbonmonoxid ( CO ) er en gas, som , hvis de indåndes i tilstrækkelig mængde , kan dræbe . Derfor er mange boliger kommer med kulilte detektorer og mange sikkerheds- eksperter, herunder dem, der på den amerikanske Consumer Product Safety Commission og den amerikanske Fire Administration , anbefaler at installere CO -detektorer . Kulilte er skabt i et laboratorium , ved tørring af myresyre og tilsætning af svovlsyre . Kuldioxid er så gået over den opvarmede blandingen. Kulilte også kan forekomme naturligt , som følge af oxidation af naturgas , som regel metan .

Farveløs


Som de fleste gasser , kulilte har ingen farve , så det er umuligt at opdage det visuelt . Selv ved meget høje koncentrationer , vil du blive i stand til at se CO

Lugtfri


Kulilte har heller ingen lugt , så du vil ikke lugte kulilte i dit hjem , selv når den når et farligt niveau . Fordi du ikke kan se eller lugte CO , kan du rabat symptomer på CO forgiftning , som omfatter hovedpine , kvalme og svimmelhed , foreslår Centers for Disease Control .

Giftige


Kulilte er ekstremt giftigt . Selv luft, der indeholder mindre end én procent kulilte kan dræbe dig , hvis de indåndes i mere end 10 minutter , ifølge Tutor Vista . Kulilte eksponering tegner sig for omkring 15. 000 besøg på skadestuen og 500 dødsfald i USA hvert år , ifølge Centers for Disease Control .

Antændelige


Selv hvis du ikke udsættes for kulilte niveauer, der er højt nok til at dræbe dig , eller du ikke er udsat for en længde af tid , der vil vise sig dødelig , kulilte , hvis de antændes , kan dræbe dig . Selv den mindste udslip af kulilte i dit hjem kan forårsage en eksplosion , hvis en kamp er eller cigaret er tændt. Når kulilte brænder , skaber det kuldioxid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.