fem sikkerhedsregler , hvis dit laboratorium er i brand

Brande i et laboratorium kan være særligt varmt eller bevæge sig hurtigt , afhængigt af hvilken type af kemikalier og udstyr i laboratoriet . Under et vist kendskab til beredskab kan hjælpe i denne situation . Før en brand , kan det være nyttigt at sikre, at alle udnytter laboratoriet er klar over sikkerhedsregler og procedurer .

Bevar roen


vurdere situationen logisk . Ulykker kan opstå, når mennesker i nødsituationer panik . Afgøre, om branden kan sættes ud ved hjælp af en brandslukker , eller hvis du har brug for at ringe alarmtjenester . Hvis ilden bevæger sig hurtigt eller afgiver en masse røg sørge for, at du trækker branden alarm, hvis den ikke allerede er aktiveret , og tænde en sprinkler system , der kan installeres .

Evakuer


Evakuer lab når Ilden starter ; ikke vente på, at komme ud af kontrol eller vokse sig større . Selv en lille brand kan være farligt i et laboratoriemiljø . Sørg for , at alle er bekendt med evakuering ruten , og at der er et mødested uden for den bygning , hvor medarbejderne kan tælles for at sikre, at ingen er stadig i bygningen .

små brande


branden kan være lille nok til , at du føler dig tryg ved hjælp af en brandslukker eller andre brandsikkerhed værktøjer til at hjælpe indeholde eller slukkede ilden. Eneste forsøg dette, når du sørge for, at alle andre er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Hvis ilden ikke er sat ud inden for et par øjeblikke , eller hvis det bliver værre , forlader hurtigt og lad alarmtjenester håndtere det .

Ring Emergency Services


Alarmtjenester som ambulancefolk og brandvæsen kan kaldes automatisk det øjeblik , at lab 's brandalarmen udløses . Hvis ikke sørge for , at du ringer beredskabstjenesterne fra lande uden for bygningen . Giv dem så mange detaljer som muligt , såsom placering , omtrentlige størrelse af branden , og alle accelerants , der kan være i vejen for branden .

Lad det

Mange mennesker forsøger at tage objekter med dem , når de evakuere en bygning som punge , bærbare computere og filer . Søgning efter og bære disse punkter kan bremse en evakuering forsøg og kan føre til skade , hvis den person, der forbliver i bygningen . Hvis elementet ikke er lille og let tilgængelig som du forlader laboratoriet , ikke tage det . Vent til alarmcentralen for at sætte ild ud og anser laboratoriet sikker før de går tilbage i efter personlige ejendele .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.