førstehjælp certificering niveauer

Førstehjælp betragtes som indledende respons for pasning af en skade eller sygdom . Tildeles personer, der ikke er medicinsk uddannede , er det den første linje af behandlingen en person typisk modtager uden et hospital eller andre medicinske faciliteter . Typisk , førstehjælpere , som de er kendt , pleje til en patient , før de overføres til en højere standard af pleje , såsom en paramediciner eller et hospital skadestuen . Der er flere førstehjælp certificeringer rådighed for offentligheden begynder med CPR og grundlæggende førstehjælp til de samme certificeringer professionelle redningsmand 's opretholde , såsom akut medicinsk tekniker ( EMT ) . Personer med førstehjælp færdigheder-uanset niveau-er i stand til at redde liv , forhindre yderligere skade eller skade og bidrage til genrejsningsprocessen

Du skal bruge:
Stor plast opbevaring spand med låg
<. /h4 >

Historie


Krig var den oprindelige årsag til udvikling af et førstehjælpskursus uddannelsessystem . Indspillet så tidligt som det 11. århundrede , religiøse riddere forudsat grundlæggende livreddende færdigheder til de sårede under kamp . I slutningen af det 19. århundrede . Henry Dunant , en schweizisk forretningsmand vidne behovet for pleje under slaget ved Solferino i ItalienOffentliggørelse af hans erfaring var grundlaget for at danne Det Internationale Røde Kors . I 1881 arrangerede Clara Barton det amerikanske Røde Kors , efter et besøg i Europa, hvor hun først fik kendskab til den Internationale Røde Kors . Den amerikanske Røde Kors senere indført grundlæggende uddannelsesprogrammer for førstehjælp og vand-sikkerhed praksis .

Fordele


Fordi førstehjælp er typisk anvendes uden et hospital miljøet, kan en læge ikke være til rådighed til at anvende grundlæggende eller endda livstruende besparelse teknikker . Førstehjælp uddannelse og certificering giver personer uden professionel lægelig uddannelse for at hjælpe sårede i en nødsituation.

CPR Uddannelse


genoplivningsudstyr eller CPR er en livreddende teknik leveres til personer, der lider et hjerteanfald . CPR gives til personer, der ikke har en puls og ikke trækker vejret . Kombinerer rednings vejrtrækning og brystet komprimeringer , stimulerer CPR kredsløbet . CPR -træningen gives til enhver person-uanset om du er en civil eller et medlem af en professionel lægelig instans-interesseret i at erhverve disse færdigheder . American Heart Association og det amerikanske Røde Kors tilbyder uddannelse , efteruddannelse og certificering i CPR procedurer .

Basic First Aid


Grundlæggende førstehjælp certificering forbereder personer til at give forbindinger og fiksering til tilskadekomne patienter . Dette niveau af certificering også tog enkeltpersoner til at anerkende farer og instruerer dem om , hvordan du fjerner en person fra en situation , som sandsynligvis vil forårsage yderligere skade .

Specialty Førstehjælp Certificering

Der er andre niveauer af certificeringer er tilgængelige for offentligheden. Mange af disse er specifikke for den slags omgivelser en person frekventerer , såsom ørkenen mod en by . Mens disse typisk er klassificeret som professionel redningsmand certificeringer , dette højere niveau af uddannelse er tilgængelig for den brede offentlighed og ikke kræver nogen forudsætning kurser eller erfaring .typisk dette niveau af førstehjælp fokuserer på avancerede livreddende færdigheder og omfatter certificering i CPR teknik . Bjergbestigere , klatrere , langdistance- backpackere og back-country ski entusiaster gavn af ørkenen førstehjælp certificering , fordi det vedrører medicinske nødsituationer, der opstår i det fri eller et bjerg miljø . National Ski Patrol giver udendørs akut lægehjælp , ( OEC ) , certificering , som fokuserer på skader , der finder sted i en vinter -eller bjerg miljøet, og deltagerne behøver ikke at være medlem af en ski patrulje for at få OEC certificering . Tilsvarende EMT uddannelse er tilgængelig for ethvert medlem af offentligheden og fokuserer på en bymiljø .

Overvejelser

Viden om at udføre førstehjælp er værdifuld , især hvis du bor sammen med en aldrende forældre , har børn eller deltage i højere risiko aktiviteter , såsom klatring eller ski-bjergbestigning . Fastsættelsen af niveauet for certificeringstjenesteydelser for at få bør baseres på dit primære anvendelse og location- by- versus land . Desuden , fordi man typisk er certificeret i førstehjælp bruger ikke disse færdigheder på daglig basis , bør det overvejes at forfriskende eller øve , din førstehjælp kunnen på årsbasis .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.