førstehjælp uddannelsesbeviser

Førstehjælp træning er dit første linje af støtte til venner , familie og andre personer , der kan opleve traumer som følge af ulykker eller sundhedsrelaterede problemer . Du skal demonstrere en klar forståelse af korrekt førstehjælp teknikker kan betegnes som første certificerede støtte , samt opfylde visse krav .

CPR Uddannelse


cardiopulmonær genoplivning er en vigtig lektion i førstehjælp uddannelse . Du skal være i stand til korrekt at vurdere en individuel for hjerte ophør og derefter administrere den rigtige rækkefølge indåndinger og pulmonal fremstød . Du skal have CPR uddannelse for at undgå civile søgsmål i tilfælde af manglende .

afstivning Scenarier


Uddannelse i førstehjælp indebærer , at du kunne foretage en korrekt vurdering , når en person er kvælning og handle i overensstemmelse hermed . Du skal være i stand til at klare en ofrets mund eller hals af forhindringer ved hjælp af din finger eller Heimlich manøvren.

defibrillering Teknikker


Afhængig af certificering , kan du lære at bruge en defibrillator om personer, der oplever hjerteanfald eller andre situationer, hvor pulmonal aktivitet ophører . Du skal kun bruge en defibrillator , hvis du har erfaring for at undgå skade dig selv eller andre .

Midlertidigt Behandling blodtab


Førstehjælp uddannelse giver dig de nødvendige færdigheder til midlertidigt at klæde sår inden faglig første respondere ankommer til en ulykke . Du vil kvalificere sig til korrekt wrap blødning skader med korrekt tryk og materialer for at undgå infektion og alvorlige blodtab .

knoglebrud og Breaks

Du skal kvalificere til at løse knoglebrud og pauser i din førstehjælp træning . Indsats over for sådanne skader er normalt beregnet til en midlertidig foranstaltning før en korrekt behandling , som indeholder de korrekte skinne anvendelsesmetoden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.