hård anodiseret køkkengrej sundhedsrisici

Den hårde ammonization Processen kombinerer aluminium i syre til at skabe en kemisk reaktion . Resultatet er en meget stærk aluminium produkt . Dette metal er rygraden i anodiseret aluminium køkkengrej . Det er populært , fordi det leder varmen meget godt , modstår erosion og ikke chip . Det er også forholdsvis billigt . Dog kan sundhedsmæssige risici forbundet med aluminium .

Alzheimers Risiko


Når forskerne studeret hjernen hos nogle Alzheimerpatienter , var der spor af aluminium fundet . Ifølge WebMD , har nogle undersøgelser " rapporterede en sammenhæng mellem aluminium eksponering og Alzheimers sygdom . " Andre undersøgelser tilbagevise denne påstand . bevismateriale viser ikke, at aluminium i køkkenredskaber kommer i maden . Der er ingen klar skæres beslutning om spørgsmålet . Det er usikkert , om aluminium madlavning produkter spiller en rolle . Hvis du har en arvelig Alzheimers sygdom , madlavning med aluminium gryder må ikke risikoen værd

Akkumulerende Risiko


De, der er udsat for høje niveauer af aluminium i deres omgivelser , bør undgå hård anodiseret aluminium køkkengrej . De er kandidater til hede problemer . Arbejder eller bor i en forurenet luft miljø skaber akkumuleret eksponering for lave niveauer af aluminium . De, der håndterer aluminium-baserede produkter akkumuleres toksiner . Bor i nærheden farligt affald websteder eller modtage vaccinationer , der indeholder aluminium også forårsage akkumulering .

Nyre Spørgsmål


Aluminium kogegrej brug er en yderligere risiko for dem , der har nyrelidelser . Aluminum toksiner påvirker ældre mennesker med nedsat nyrefunktion . De skader også børn og andre med nyresygdom . Virkningerne er muligt skelet , hud og neurologiske /muskuløs spørgsmål . Symptomerne er hovedpine, muskelsmerter og muskelsvaghed, knoglesmerter og for tidlig knogleskørhed . Kontakteksem kan forekomme. De mest alvorlige symptomer er mental forvirring , følelsesmæssig ustabilitet og nervøsitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.