hvad er de farer af flyveaske ?

Ifølge Environmental Protection Agency ( EPA ) hjemmeside , flyveaske er et biprodukt af brændende kul i en kedel til at producere elektricitet . Det er en fin , pulverformige materiale bestående hovedsagelig af kvarts, tan i farve og dets partikler sfæriske . Selv nyttige i cement og beton applikationer , er der farer af flyveaske .

Kviksølv indhold


Ifølge Greener Buildings hjemmeside , flyveaske indeholder ca en del pr-million af kviksølv . Hvis flyveasken har kontakt med grundvandet , er fiskene forurenede , ligesom dyr og mennesker , der spiser fiskene . Kviksølv skaber utallige helbredsproblemer såsom autisme hos nyfødte , hormonforstyrrelser og hjerte-kar sygdomme .

vandforurening


Mercury indhold er ikke det eneste problem med flyveaske forurener vandsystemet . Ifølge den Transportation Research Board hjemmeside , er der på verdensplan tilfælde af flyveaske vand og luft forurening , og et stort antal ofre lidt af lungeinfektioner og hudsygdom på grund af flyveaske .

Virkninger på Miljøet


Miljømæssigt , dyr og vegetation lider under forurener af flyveaske . Kvæg , som lever af planter forurenet med flyveaske lidt fra tandlæge-og hudsygdomme . Dyr kan dø af flyveaske , og bestyrelsen for Transport hjemmeside hedder , at bestanden af fugle og vand dyr er faldende fra flyveasken forurening .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.