hvad er de funktioner, en lydmåler ?

En lydmåler er en elektronisk instrument , der giver en real -time læsning af støj intensitet ( lydstyrke ) niveauer . Måleren konverterer ændringer i luftens lydtrykket til elektroniske signaler . De signaler derefter køre gennem et elektronisk filter netværk , som fjerner særlig frekvenser . Målerne er som regel håndholdte enheder udstyret med en mikrofon , elektronisk filter netværk , og en dataskaerm . Lydmålere bruges typisk til opmåling støjforurening i et område .

klasse 1


Lydniveau meter er designet til at opfylde visse internationale standarder, som sikrer en grad af nøjagtighed . Ældre standarder brug type 1 og type 2 at angive nøjagtighed , mens nyere standarder bruge klasse 1 og klasse 2 . Klasse eller type 1 -instrumenter har en højere grad af præcision , fordi de har en meget strammere tolerance end type eller klasse 2 instrumenter . Klasse 1 eller type 1 instrumenter normalt anvendes til ekstern støj vurderinger , men kan også bruges til støj på arbejdspladsen og støj på arbejdspladsen målinger, hvis de har den korrekte opgørelse nødvendige funktioner til opgaven .

Klasse 2


Klasse 2 lydtrykmålere har samme specifikationer som klasse 1 meter , med den undtagelse, at klassen 2 meter har en bredere niveau af tolerance . Klasse 2 meter er normalt nok til støj på arbejdspladsen og støj på arbejdspladsen , men sørg for , at lyden måleren opfylder nøjagtighedsniveauet standarder for projektet , hvor lyden måleren bliver brugt . Støj på arbejdspladsen kan variere fra land til land , så godt.

Datalogning


De datalogning funktionen giver dig mulighed for at registrere data fra lyden måler og overføre oplysningerne til software, der kan generere rapporter . Disse rapporter bruges til yderligere at analysere og måle data .

Frekvens analyse


Frekvens analyse anvendes til at analysere de lyde , der udgør den samlede lyd spektret af fastsættelsen af lyde til stede ved visse frekvenser . Der er mange måder at måle støjen ved hjælp af frekvensanalyse . Den mest almindelige metode er ved hjælp af oktavbånd filtre . Disse elektroniske filtre delt op lyden i særskilte frekvensbånd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.