hvordan er tissue indpakningspapir genanvendt ?

Efter jul eller en fødselsdagsfest er der bundet til at være bunker af tissuepapir på gulvet . Har du smide det hele væk ? Tissue indpakningspapir kan danne en overflod i lossepladsen efter større fester . Disse fibre bruges én gang og smidt væk , og dermed interessen for genanvendelse dem. Mens silkepapir indeholder svage fibre, som ikke er ideelle til genanvendelse , er det genbruges nogle steder . Når det er føjet til stærkere fibre , silkepapir bliver en del af nye produkter af genbrugspapir

Du skal bruge:
præmier.

Identifikation af tissuepapir


Silkepapir er tynd , gennemskinneligt papir, der ofte anvendes inde gaveposer . Det er også bruges til at afbøde og beskytte sarte genstande , når de er inde i en boks . Flere lag silkepapir som normalt bruges til at pakke en gave . Når der kun et enkelt ark silkepapir bruges, gaven indeni er normalt synlige.

Genbrug af tissuepapir


Mange ting kan genbruges , men nogle ting er svære at oparbejde eller dyrt at genbruge . Indpakningspapir og silkepapir er to af disse vanskelige emner . De ikke indeholder en masse papir fiber , så de er ikke altid genanvendes . At genbruge silkepapir , separat silkepapir fra indpakningspapir og regelmæssig husholdningspapir . Afgør hvilke der er genanvendelige i dit område .Fjern tape , buer og andre forurenende stoffer fra væv papir, der vil blive genanvendt .

Papir på Recycling Center


Når silkepapir går til genbrugscenter , er det sorteret for forurenende stoffer og pakkes ind i baller af papir . Hver balle er kåret , og silkepapir vil blive en del af en balle af lavere kvalitet papir . Disse baller danner råmateriale for fremtidige genbrugspapir . Ballerne sendes til et papir genvindingsanlæg.

silkepapir Bliver Pulp Igen


På papirfabrikken , maskiner Hak silkepapir i stykker , og derefter varme den med vand , indtil det bliver til en masse . Papirmasse går gennem en skærm , der fjerner stykker af tape og buer , som du glemte at fjerne fra din genbrugsmateriale . Flytning af papirmasse rundt i en stor beholder giver emner som hæfteklammer til at synke til bunds .

Blegning Tissue papirfibre

Silkepapir er lavet i mange forskellige farver . At bruge disse farvede fibre igen , skal de bleget . For det første er de fibre slået og de svulmer op og udskille i enkelte fibre . Så en peroxid eller kuldioxid løsning gør fibrene hvide igen . Det blegede fibre kan føjes til genbrugspapir .

fremstilling af papir

For at gøre nyt papir , er silkepapir fibre og andre papir fibre blandet med vand , indtil de bliver meget løs . Maskiner sted papirmasse blandingen på en skærm , for at fjerne vandet . Andre maskiner tromle det og tør blandingen , indtil det bliver papir .Hver gang papiret genanvendes , det mister fiberlængde , og det gør fibrene svagere . For at gøre en mere holdbare papirprodukter , papirfabrikker mix tynd og højere kvalitet fibre og kan også tilføje nogle nye fiber til at skabe et holdbart genbrugspapir produkt .

Alternativer til silkepapir Recycling

Silkepapir er ikke ideelt til genanvendelse og er ikke accepteret i mange områder . Hvis det overhovedet er muligt , så prøv at genbruge din silkepapir til indpakning gaver . Få børn til at dekorere gavepapir , hvis der er små tårer . Du kan også bruge silkepapir til stopning elementer , der ikke vil blive vådt , sønderdele det at tilføje til påske kurve , og brug den til at skjule gaver , der er inde i kasser og poser . Genbruger papir er endnu mere miljøvenlig end genanvendelse det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.