hvordan havet svampe skadelige ?

Sea svampe er enkle cellulære organismer , der vokser i havet . Indsamlet af dykkere , er disse svampe sælges som naturlige skønhedsprodukter. Den globale opvarmning er den største trussel mod disse organismer . Sea svampe kan være skadelige for et menneske , hvis kontaktede i deres naturlige habitat

Beskrivelse


Svampe er flercellede organismer , der kommer i mange forskellige farver og størrelser . Disse skabninger har ikke systemer som mennesker , såsom nervesystem, og overleve ved at indånde offer gennem deres porer . Fire klasser af svampe findes : Hexactinellida , Demospongiae , Sclerospongiae og Calcarea

Habitat


Omkring 99 procent svampe findes i havområder , mens en lille procentdel er fundet i ferskvand

Bruger


Natural . svampe bruges ofte som loofahs i badet at eksfoliere huden . Svampe er også en naturlig mulighed som en rengøringssvamp , der er genbruges og rengøres nemt. Nogle kvinder vælger at bruge naturlige havet svampe så tamponer så godt.

Toksiner


Dykkere , der indsamler svampe kan komme i kontakt med giftstoffer . Disse giftstoffer bor på svamp eller sprøjtes gennem porerne som et forsvar mod rovdyr , der forårsager hududslæt på mennesker .

Symptomer

Der er en række symptomer forbundet med havet svamp hududslæt . Området vil være rødt og hævet , og har hævelse og kløe samt snurrende på det sted, kontakt . I sjældne tilfælde kan en person kan føle kvalme og svimmel .

Behandling

Eddike er den bedste behandling for hav svamp irritation . I 15 minutter anvende en eddike-gennemblødt klud til området . Rens området med vand og slå ned på nogen del af svampen , som stadig er på huden . Anvende eddike i yderligere fem minutter, hvis den hævelse og irritation fortsætter . Du kan anvende over -the-counter behandlinger som Hydro-cortison creme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.