hvordan man bruger en bly stok

Mennesker med nedsat syn ofte nødt til at ty til et andet opfattelse af at gå om deres daglige liv . Blandt disse værktøjer er personlige guider , førerhunde , og den enkleste form, en bly stok . En ledende sukkerrør giver handicappede til at holde deres uafhængighed . Brug af en bly stok kan virke som en skræmmende opgave, men processen med at lære at bruge den ene er faktisk meget simpelt

Du skal bruge: .
Bly sukkerrør
Tilbehør efter eget valg .


1 .

Hold sukkerrør i din dominerende hånd med indersiden af håndfladen opad . Krøller fingrene omkring det at danne en behagelig rækkevidde. Hold din arm ned på din side som du normalt ville , når du går , og bøje dine håndled , så spidsen af sukkerrør strækker sig ud foran dig , og rører jorden .
2 .
Langsomt flytte sukkerrør fra venstre til højre for at kontrollere, om der objekter blokerer din vej . Det er vigtigt ikke at læne sig op ad stokken , som du ville en stok , eller for at trække den hen over jorden . Hvis du gør det, du chancen for sukkerrør sidde fast på et objekt og snapper den , eller stampeblanding det ind i din tarm .
3 .
Lad sukkerrør svæver lige over jorden , når du flytter den fra side til side . Bank let på sukkerrør mod jorden for at teste jorden foran dig . Afhængigt af hvordan sukkerrør bounces eller pitch for klikket det gør , vil du være i stand til at fortælle , hvad dækker jorden i omkring dig , såsom tæpper , cement eller sten .

4 .

Når du ikke gå rundt , tuck stokken mod hælen af din mund , som du ville en normal stok . Dette vil holde sukkerrør ud af andre folks måde at sikre, at du ikke er en trussel mod nogen i nærheden skarer eller fodgængere .

gode råd og advarsler


 • Jo mere du bruger en bly sukkerrør, jo mere vil du vokse vant til det . Med tiden og med lidt øvelse vil du vokse mere komfortabel i folkemængder og lære at holde din stok i tætbefolkede områder . Der er mange forskellige typer af bly stokke , og mange forskellige tilbehør, til at gå med dem . Nogle stokke funktion specielt fremstillet håndtag og greb til at give bedre komfort for brugeren . Andre stokke har store hule tips specielt konstrueret således, at når tappet mod jorden , vil sukkerrør afgive en højere klik . Eksperimentere med disse stokke og tilbehør , indtil du finder en, der virker for dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.