hvordan man kan regulere en butan lighter

Butan lightere giver større pålidelighed af flammen under Breezy til blæsevejr , hvor kampe måske ikke er tilstrækkeligt . Disse lightere kommer i både justerbare og ikke-justerbare modeller . Dem, der er justerbare og er disponibel har generelt en brændstof justering løftestang på toppen af de lysere nærheden af flammen . Justerbar butan lightere af de ikke-disponible type har typisk en skruetrækker slot i den ydre kappe af brændstofpåfyldningsrørets porten på den nederste kant

Du skal bruge: .
guldsmedens skruetrækker sæt .


1 .
Bestem type af butan lettere ved visuel inspektion af aggregatet på top og bund . Hvis de lysere er engangs endnu justerbar , vil en lille løftestang være placeret i nærheden af øverste kant af de lysere i nærheden af hvor flammen antænder . En genopfyldning butan lighter typisk har en ydre tilpasning kappe omkring tankning porten i bunden af lighteren .

2 .
Flyt håndtaget af en engangs butan trykt lysere mod plus ( + ) i metal til at øge størrelsen af flammen , og mod minus ( -) til at sænke flammen .
3 .
Sæt en lille straight-kanter skruetrækker i åbningen på jakken omkring påfyldning havn i bunden af en genopfyldning butan lighter . Dette vil fremstå som en lille dyse i midten af et hul , med en metal jakke med skruetrækker slots omkring dysen . Drej jakke 1 /4 omgang ad gangen , venstre for at øge flammen størrelse og retten til at mindske den .

gode råd og advarsler • Brug kun kvart omdrejning , hvis justering af et genopfyldning butan lighter . Hvis jakken er drejet for langt til venstre , kan lettere ikke lyset , fordi der er for meget brændstof , der kommer ud af tændingslåsen dysen . Ligeledes , hvis jakken er drejet for langt til højre , de lysere må ikke lys , fordi flammen er udsultet for brændstof . Dette kan kræve nogle forsøg at få lysere tilpasset din smag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.