hvordan man kommer i gang med sundhed på arbejdspladsen

Sundhed på arbejdspladsen programmer tillader ansatte at deltage i team building aktiviteter og fokusere på deres velvære . Kom godt i gang med sundhed på arbejdspladsen indebærer gennemførelse af programmer, som vil opmuntre dine medarbejdere til at træffe sundere valg . Start med at repræsentere dig selv som en sund medlem af din arbejdsplads . Sørg for, at du træner og spise rigtigt . Derefter tilsættes programmer, der fremmer dine medarbejdere til at være sund så godt. Disse programmer bør omfatte en ændring i kost og tilføjelsen af en motionsplan .

Du skal bruge: .
Præmier


1
Outsource dit program . En mulighed for gennemførelsen af sundhed på arbejdspladsen er at hyre et firma til at komme ind og gøre det for dig . Programmer er til rådighed, der vil give ernæringsmæssig træning og motion incitamenter for de ansatte .

2 .
Start en omvandrende program . Planlæg en omvandrende pausetid midt på dagen . Tilskynde alle de ansatte til at være en del af det. Så de ansatte for en 30- minutters gåtur .
3 .
Har et vægttab konkurrence . Start en 10-ugers konkurrence , hvor vinderen får en præmie . Sørg for, at hver person vejer hemmeligt , så det er ikke pinligt . Opmuntre dine medarbejdere til at udøve sammen . Levere ugentlige incitamenter .
4 .

Lej en diætist . Tilføjelse af en diætist til personalet vil give dine medarbejdere til at få måltider planer og ernæringsvejledning . Diætisten bør også give ugentlige ernæringsmæssige klasser .
5 .
Start en arbejdsplads mål . Målet kunne være, at alle fuldfører en 5K løb i slutningen af seks måneder . Brainstorm med dit team og se , om folk ville være villige til at deltage i denne . Post en træningsskema og tilskynde medarbejderne til at følge det .
6 .
Erstat slik retter med frugt . I stedet for har candy hele kontorer , sætte frugt skåle på plads . På denne måde vil folk automatisk ud efter sunde snacks . Dette kan også fjerne eftermiddag træthed

gode råd og advarsler


 • Har medarbejderne deler deres succeshistorier under møder . dette vil tilskynde andre til at få motiveret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.