hvordan man stopper Medicare svig

Medicare svig er et alvorligt problem . Gerningsmændene malke systemet for millioner af dollars årligt af penge på falske påstande . Mange ordninger at bedrage Medicare inddrage læger og andre behandlere og falske medicinske forsyningsselskaber at overprisen eller sende falske fakturaer til Medicare for tjenesteydelser og medicinske produkter aldrig gives til patienten . At hjælpe sætte en stopper for disse vildledende praksis , skal offentligheden være årvågen og rapportere mistænkelig adfærd
1 .
Vær opmærksom på mistænkelig aktivitet . Medicare , at der er flere ting , som mange svindlere vil gøre for at tiltrække Medicare patienter , så de kan få deres Medicare antal og sende hævder at opkræve indtægter på vegne af formodede tjenesteydelser, der tilbydes patienten . Medicare kunder skal ikke betale co-betaler for laboratorieundersøgelser eller forebyggende pleje som celleprøve og influenza skud . Bør ikke insistere på, at Medicare ønsker en klient til at have en vis service . Svindlere vil fortælle patienterne , at de ved hvordan man får Medicare til at betale for visse tjenester , der kan normalt ikke godkendes , tilbyder gratis konsultationer til patienter med Medicare , hævder , at de er godkendt af Medicare , tilbyder gratis test i bytte for en patients Medicare -nummer og tilbyde patienter gaver og gratis tjenester til at komme til en bestemt klinik eller bestille medicinske produkter fra en bestemt medicinsk forsyning selskab .
2 .
indsamle oplysninger om mistænkelig aktivitet eller afgift . Medicare tjenestemodtagere kan blive mistænksomme efter at have set falske anklager om deres Medicare erklæringer eller når de møder en mistænkelig udbyder . Erklæringer kan vise Medicare betaler for medicinsk varer eller ydelser, en klient aldrig har modtaget . Hold styr på navnet på den virksomhed eller udbyderen , mistænkelige tjenester, der udbydes af udbyderen , service eller produkt , der blev godkendt , den dato, hvor tjenesteydelsen eller produktet angiveligt blev modtaget , datoen for Medicare erklæring varsel og navnet og Medicare Antallet af Medicare klienten .

3 .
Kontakt Medicare at rapportere svig. Du kan tale med en Medicare bedrageri enhed repræsentant , så send en e-mail , fax en skrivelse forklarer den påståede svigagtige aktivitet eller sende et brev med posten .

Telefon : 1-800-447-8477

Fax : 1-800-223-2164 ( Faxer bør begrænses til højst 10 sider . )

Email : HHSTips@oig. hhs. gov


Mail :
kontor Inspector General
HHS TIPS Hotline
PO Boks 23489
Washington , DC 20026
4 .
Vær forsigtig , når De udleverer dine Medicare patientinformation . Medicare patienter bør kun give deres Medicare nummer og oplysninger til en læge eller tjenesteyder , der forsigtig med tjenesteydelser annonceres som fri for Medicare patienter og bør aldrig bede en leverandør for tjenester eller produkter , de ikke har brug for .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.