hvordan man vælger en stun gun

Bedøvelsesgeværer bruges ofte af folk som en sidste forsvar under et angreb eller hjem invasion . Da stun guns er ikke-dødelige våben , der er få restriktioner på deres besiddelse og anvendelse i mange jurisdiktioner . Bedøvelsesgeværer er relativt sikker og nem at bruge , når den rette sikkerhed retningslinjer følges . Der er en række faktorer , som du bør overveje , når du vælger en stun gun for din personlige beskyttelse
1
Vælg en stun gun med den højeste spænding til rådighed . Ifølge The Fysik Factbook , " De fleste stun guns falder fra 100 til 500 kilo-volt serie , men spændingen kan variere fra så lidt som 65 kilo-volt til så meget som 625 kilo-volt . " Jo højere spænding din stun gun kan producere , jo mere sandsynligt er det at stoppe en aggressor , selv gennem flere lag tøj .
2 .
Bestem hvad stil stun gun opfylder dine behov . Hvis du er en mindre person og har brug for en stun gun , der er let skjules , skal du overveje en af de mange tilgængelige stun guns , der er indrettet som mobiltelefoner eller kuglepenne . Til forsvar applikationer , hvor størrelse og concealability er ikke bekymringer , elektriske stave , som giver ekstra rækkevidde , er et godt valg .

3 .
Beslut , hvis du ønsker yderligere funktioner sammen med din stun gun . Bedøvelsesgeværer tilsat alarmer til rådighed, og kan give en ekstra lag af sikkerhed , hvis du er offer for et angreb . Bedøvelsesgeværer kan også komme med lys , og nogle bruger genopladelige batterier .
4 .
Læs forbrugere og professionelle anmeldelser af stun guns . Ved at sammenligne vurderinger af stun guns , der har de funktioner, du er interesseret i , kan du være sikker på at du vælger en stun gun , der vil være i stand til at give dig det maksimale beløb for personlig beskyttelse .
5 .

Vælg en stun gun , der opfylder de kriterier , du fandt i de tidligere trin . Sørg for, at stun gun du vælger kommer med en solid producentens garanti i tilfælde af en du køber, er defekt .

gode råd og advarsler


 • Sørg for stun gun du vælge er lovligt i dit område , før du køber det . Love varierer meget efter retskreds .
 • Hvis din stun gun kører på batterier , så sørg for at købe nogle af den rigtige størrelse , når du køber din stun gun .
 • Du skal være 18 for at købe en stun gun på de fleste områder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.