hvordan vand containere og skrald kan påvirke vores helbred

Ifølge 2005- rapporten fra FN's Internationale Børne Emergency Fund ( UNICEF ) , "Der er 300. 000. 000 til 500. 000. 000 tilfælde af malaria i hele verden og omkring en million børn døde . " Malaria feber er forårsaget af bid af myg , der yngler i dårlig dræning , kloakering og garbage collection systemer. Når vandet kommer stagnerede i containere og skrald , det giver ideelle yngleforhold for Aedes myg , der forårsager den dødbringende dengue feber hos mennesker ved fremsendelse af dengue virus .

Du skal bruge: .
Præmier

Uncovered vandbeholdere


Vand i den udækkede beholdere bliver en yngleplads for myg . Disse containere anvendes til opbevaring formål i de regioner, der har en knaphed på rent vand . Aedes myg forlader larver i den udækkede vandbeholdere , og når en myg inficeret med dengue virus bider et menneske , mennesket også fangster dengue virus gennem transmission . Overhead tanke , tromler og krukker , hvis ikke omfattet , tiltrække de Aedes myg til avl .

stillestående vand


På grund af dårlige sanitære forhold og dræning i gaderne , er der kasseres containere , flasker , og dæk , der holder stillestående vand i en længere periode . Under regntiden , serverer vand stagnerer i disse kasserede containere og som en avl sted for malaria-forårsager myg . Malaria spreder sig til mennesker gennem bid af en smittet kvinde anophelesmyggen , der bærer malaria parasitten er kendt som Plasmodium .

Garbage


Garbage containere , venstre afdækket, er ofte de fourageringsområder til gnavere , insekter , fugle og omstrejfende dyr . Når det regner , kan de udækkede affaldscontainere vand at stagnere , og dermed gøre avlen af malaria-forårsager og dengue-forårsager myg lettere . Tropiske vejr og dårlig sundhedstilstand administration forværre problemet som garbage collection systemer ikke bliver rengjort jævnligt .

symptomer på malaria og denguefeber


Symptomerne på malaria omfatter feber , kulderystelser , hovedpine , kvalme og træthed . I nogle tilfælde , kramper kan koma og nyresvigt forekomme . I svære former for malaria , kan beskyttende immunitet udvikle , hvilket kan føre til hjerneblødning . Dengue er karakteriseret ved høj feber , intens hovedpine , smerter bag øjnene , fremkomsten af en klar rød udslæt på kroppen . og blødning under huden , gummer, og næse

Forebyggelse

Da malaria og denguefeber er dødelige sygdomme , som er forårsaget af dårlige sanitære forhold og ineffektiv dræning af stagnerede vand i containere og affald , de skal forebygges ved at sikre hygiejniske levevilkår i samfundet . Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler brug af insektmiddelbehandlede myggenet til forebyggelse af malaria hos børn samt gravide damer . At dræbe larver af dengue-forårsager myg i vandbeholdere , tilføje en larvicide , såsom temephos , som er tilgængelig i dagligvarer og farmaci butikker , men den enkleste løsning er at dække udgifter til vand containere og skraldespande .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.