hvorfor vandplanter bruges til at behandle spildevand

Traditionelle metoder til behandling af spildevand spildevand er ret dyrt . Traditionelle behandling består af to faser . Den første fase fjerner uorganiske materialer , afregner suspenderet materiale , og bruger anaerobe mikroorganismer til at fordøje næringsstoffer fra vandet . Den anden fase bruger store pladskrævende tanke og behandling filtre for at præcisere vandet for at gøre det sikkert for human brug . Denne spildevandsrensning metode kan koste millioner af dollars at opføre og at holde i drift . Et alternativ til den sekundære fase af rensningsanlæg bruger menneskeskabte vådområder . Det vandplanter , der lever i vådområder naturligt filtrere vandet og er levested for migrerende vandfugle , fisk , skildpadder , frøer og andre arter af vilde dyr

Du skal bruge: .
Stor plast opbevaring spand med låg

Hvorfor vandplanter ?


I vådområdet metode til rensningsanlæg spiller en afgørende rolle i at rense vandet og gør det sikkert for mennesker at bruge . De typer af planter , der lever i vådområder absorbere nitrat , der er til stede i spildevand . Lever i deres rødder er nyttige bakterier , alger , svampe og andre mikroorganismer, som er ansvarlige for kuldioxid /ilt udveksling , ammonium /nitrat udveksling og fosfat fjernelse . Selv jorden i vådområder absorberer tungmetaller og andre materialer efter de slår sig ned til bunden af det stillestående vand .

naturligt vand Filtration


Vådområder give en naturlig overgangsordning barriere mellem land og vand . Meget gerne filtrering tanke rensningsanlæg , fjerne planter og jord i denne barriere skadelige metaller og kemikalier fra vandet , før det bevæger sig ud i en sø eller hav .vandplanter , der naturligt opstår som vandfiltre i vådområder er også bruges til at filtrere spildevand . Disse planter er dunhammer , cattails , andemad , og vand hyacinter . Deres rødder tage op kvælstof og tungmetaller , der er optaget i deres stilke og blade . Rødderne også fremme væksten af gavnlige mikroorganismer , der forbruger næringsstoffer , der kan være giftigt for mennesker, såsom ammonium og visse fosfater . De mikroorganismer, derefter slippe nitrater og ilt i vandet . Planter forbruge nitrat , og fisk og andre vandlevende dyr bruger ilt til at ånde .

er menneskeskabte vådområder godt for Planter ?


Visse planter stå op bedre filtrering end andre, men for det meste de planter anført her lykkeligt leve hele deres levetid . De er ikke negativt påvirket af at blive brugt til at filtrere spildevand . Når planterne naturligt dør ud af deres efterfølger er stadig meget billigere end det er at erstatte og holde filtrering tanke i god stand .

Andre anvendelser


Vandplanter også filtrere andre typer af forurenet vand . Menneskeskabte vådområder giver en levende barriere , der forhindrer giftige afstrømning fra at komme ind i havene , søer , floder og vandløb . Disse spildevand omfatter regnvand run- off , landbrugs spildevand , kulmine dræning , olieraffinaderi affald , kompost og jord fylde perkolater , og fiskedam udledninger . Vandplanter kan også filtrere forbehandlet industrielt spildevand fra papirfabrikker , tekstilfabrikker , og skaldyr procesanlæg .

Fordele for dyrelivet

Disse menneskeskabte vådområder ikke kun gøre vores vand sikker, men skaber også en smuk økosystem for dyreliv at bo og trives i. Mange levesteder for vandfugle , skildpadder , fisk og padder er blevet tørlagt ved at skabe vådområder i områder , der engang var ødelagt af bymæssigt forfald eller skrald lossepladser . Disse vådområder spare samfund penge og give naturreservater . Disse parker giver folk et sted at sidde og fugle-ur eller nyde en picnic . Trækfugle især elsker denne nye terraforming udvikling og har gjort disse nye vådområder fælles stopper på deres rejser rundt i verden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.