jordskælv evakuering

Jordskælv er pludselige og uventede , og de kan ofte være livstruende . Det er vigtigt ikke at gå i panik under en nødsituation som et jordskælv . Kendskab til korrekte evakuering procedurer, når en temblor hits kan ikke blot hjælpe med at redde dit liv , men at sikre , at du og de mennesker omkring , ikke er unødigt ondt .

Må ikke flygte Right Away


Selvom dit instinkt under et jordskælv kan være at det samme kører , nogle gange det er ikke det bedste at gøre . Vælg en tæt " sikkert sted ", sådan som et område under en robust bordet , mod en mur væk fra vinduer og møbler , der kan falde på dig , eller under en stærk støtte døråbning . Du bør blive der , indtil ryster stopper , så sikre , at du ikke er blevet såret . Forsøg ikke at efterlade en bygning , indtil du er sikker på, at den første bølge af rystelser er forbi , så man forsigtigt prøve at få udendørs , så man undgår ting, som kan være faldet eller brudt . Prøv at bevæge sig hurtigt , men i tilfælde af efterskælv .

hjælpe handicappede


Hvis du er uskadt eller kun har lidt mindre skader , prøve at hjælpe dem, der har brug for assistance , såsom handicappede , for at forlade bygningen med dig . Prøv at få en trængende person i sikkerhed ved at flytte ham eller hende ud en nødudgang eller i en lukket trappeopgange eller nødudgang .

ser ud til Brande


Nogle gange jordskælv beskadige elektriske ledninger eller resultere i utætheder i gas linier , så hold øje med eventuelle brande

Brug Stairs


Hvis du nødt til at forlade en bygning efter et jordskælv stopper , skal du ikke bruge elevator . bruge trappen i stedet . Jordskælv kan resultere i skader på elevatorer eller kan forårsage andre farer , hvor tage trappen ville være en sikrere løsning .

Når Udenfor ophold uden

Hvis du tilfældigvis er udendørs , når et jordskælv rammer , bliver der . Prøv at flytte væk fra bygninger , træer , gadelygter , elkabler eller noget andet , der kan falde på dig . Tagmateriale og skilte er nogle eksempler på udendørs farer , der kan forårsage skade i tilfælde af et jordskælv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.