online brandslukker uddannelse

Brugen af en håndildslukker er en kritisk færdighed , der er nyttige i en farlig brand situation . Mange mennesker , hhowever , ved ikke hvordan man bruger en . Mens den bedste uddannelse findes i-person med live -udstyr , ikke alle ved heller ønsker at gøre live undervisning . Det er her online-undervisning skridt i. Uanset om en privat virksomhed eller uden forbindelser hjemmeside , er der masser af muligheder for at lære online

Betydning


vide , hvordan man bruger en transportabel ildslukker i en livstruende situation , kan betyde forskellen mellem liv og død , eller i det mindste , hvor meget skade på ejendom vil blive gjort. Kendskab til de grundlæggende færdigheder ved driften af et ildslukker vil øge dine chancer for overlevelse for dig selv , venner , familie og ejendom .

Tidsramme


Online træning kan tage alt fra en halv time til tre timer eller mere , afhængig af den virksomhed eller websted, du er ved at lære fra , og hvilken type af kursusindhold forudsat . Helt tekst- baserede kurser vil afhænge af den hastighed, du læser på og gennemsnit omkring en time at gennemføre . For kurser , der er tekst-og billede-baserede , brugte tiden normalt gennemsnit fra en halv time til tre timer at gennemføre .

Fordele


Fordelene ved at tage en online- håndildslukker kursus er , at det kan gøres på komfort i dit eget hjem eller på arbejdspladsen på din egen tid . Du vil ikke nødt til at gøre en praktisk prøve . Andre fordele omfatter en mulig printbar certifikat straks efter afslutningen af kurset vs venter på en til at komme forbi post efter en instruktør indgiver de nødvendige oplysninger (hvis overhovedet , og det er påkrævet) .

Ulemper


Ulemper Inkluderer dog manglen på med levende udstyr , som kan være meget vigtigt at cementere de færdigheder undervises i på kurset. Også uden en levende instruktør , kan spørgsmålene ikke besvares i tide , eller måske slet ikke , afhængigt af kurset . Endelig er en væsentlig ulempe er gebyrerne for at tage et kursus . I de fleste samfund , vil de lokale nødsituation forberedelse center eller brandvæsenet tilbyde træning til gratis eller en symbolsk gebyr , men online kurser kan opkræve betaling for den bekvemmelighed .

Hvor finder Online Kurser

Ved hjælp af søgemaskinen på dit valg , skriv grundlæggende søgning ord som " online brandslukker uddannelse " eller " online ildslukker klasse " og variationer på det pågældende søgeord sæt . Kig efter klasser , som er nationalt certificeret af enten NFPA ( National Fire Protection Association ) , OSHA ( Occupational Safety Health Administration ) eller DOT ( Department of Transportation ) . Der er andre muligheder derude , men det er de nationale organisationer , som specifikt beskæftiger sig med brandsikkerhed og give et solidt indhold . Gebyrer vil variere fra kursus til kursus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.