over jorden brændstoflagre regler

overjordiske lagertanke er vant til at holde brændstof og andre farlige væsker . De er underlagt en række af regler fastsat af Environmental Protection Agency ( EPA ) , et statsligt organ , der skal beskytte miljøet . En overjordiske tank til opbevaring af brændstof , skal opfylde en række krav , hvis reglerne ikke er opfyldt , kan der være juridiske og finansielle sanktioner

Sikkerhed


En af de største EPA standarder for overjordiske brændselsolietanke er beskyttelse . fra vandaler og skader af køretøjer . Hærværk og skader på køretøjet kan forårsage farlige lækager , brande og andre problemer . Sikre, at de over jorden brændstof lagertanken er beskyttet mod indblanding fra uautoriseret personale er en vigtig del af mødet EPA forskrifter . Hegn og afmærkning kan være en del af forhindre vandaler i at blande sig over jorden lagertank .

Spild


EPA kræver , at overjordiske lagertanke opfylde Spill , forebyggelse , kontrol og modforanstaltninger ( SPCC ) regulerende standarder . Disse regler er designet til at reducere risikoen for et olieudslip og sætte foranstaltninger for at begrænse og styre en spill bør man finde sted . De regler skal anvendes på hver enkelt tank og anlæg . De SPCC har til formål at mindske risikoen for forurening og miljøskader , der skyldes en spildt over jorden brændstof lagertank .

brandfarer


Ifølge EPA , de fleste statslige og lokale jurisdiktioner har også en indflydelse på brandsikkerheden i over jorden lagertanke . Diskuter brandsikkerhed med de lokale brand- marskal og afgøre , om tanken , og anlægget møde lokale brandsikkerhed regler . De fleste af disse regler fokus på konstruktion , installation , vedligeholdelse og drift procedurer, der skal indeholde elementer har til formål at mindske risikoen for lækager og brande fra lagertanken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.