på arbejdspladsen brand og sikkerhed

Kontoret er et travlt sted , summende med deadlines og møder , men det betyder ikke, sikkerheden bør tage en bagsædet . Brandsikkerhed er en bekymring , der bør stå øverst på listen

Du skal bruge: .
Store plast opbevaring spand med låg

Fire Nødplanen


Ifølge OSHA , kontorerne have en brand beredskabsplan . Dette bør omfatte nødevakuering ruter , forebyggelse af brand og relaterede oplysninger . Planen skal skitsere uddannelse protokoller om hvad de skal gøre i tilfælde af en brand .

nødudgangene


Fire udgange skal være nemt at finde og give mulighed for en hurtig exit i tilfælde af en brand . Disse skal være tydeligt mærket med " EXIT "tegn , og dørene skal være klar og tilgængelig . De bør aldrig være låst , når nogen er til stede i bygningen .

Evakuering


Arbejdsgivere bør etablere et mødested , når bygningen er evakueret . På denne måde hoveder kan tælles for at sikre, at alle er sikkert . Flugtveje skal være indsendt på centrale steder i hele bygningen .

arbejdstagere med handicap


Skilte med punktskrift angiver udgange skal installeres i bygningen . Brandalarmer skal have blinkende lys til at advare dem , der er døve af en brand . Disse hjælper med til at sikre, at alle er bekendt med en nødsituation .

Forebyggelse /Solution

Planlægning , uddannelse og praksis er nøglen til en sikker arbejdsplads . Arbejdstagere , der ved, hvordan man håndterer en nødsituation har en bedre chance for at overleve . Fastslå, hvem er ansvarlig i en nødsituation , er også gavnligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.