redningsvest instruktioner

En redningsvest er et stykke sikkerhedsudstyr bæres på overkroppen , når han deltager i vand-relaterede aktiviteter , såsom vandsport . Redningsveste er slidt i tilfælde af en nødsituation . De er beregnet til at holde den person, der bærer dem flydende med hovedet over vandoverfladen , så hun kan få ilt , indtil hjælpen kommer til at støtte hende i en nødsituation. Redningsveste er også kendt som PFDS : Personlige flydeudstyr . Redningsveste kun fungere ordentligt når den er slidt ordentligt , så et bestemt sæt af instruktioner skal altid følges , når iført en .
1
Sæt redningsvest på over dine svømme trop som en jakke . Nogle veste kræver, at du sætte den på over hovedet . Fastgør vest med uanset spænder , klemmer , snaps eller lynlåse din vest har. Disse vil blive beskrevet i betjeningsvejledningen til din specifikke brand vest .
2 .
Stram vesten omkring din talje . Den redningsvest vil altid have muligheder for at stramme vesten omkring din krop , der sikrer, at den ikke vil flyde ud i en nødsituation. Dette gøres normalt ved at stramme en talje strop .

3 .
Conduct de to fingre test . Har en ven trække din vest op fra skuldrene mod dine ører . Hvis det voksne ven kan passe to fingre i rummet mellem din skulder og indersiden af dine vest , er det ikke stramt nok , eller det kan være for stor .
4 .
Foretag en afprøvning af dit redningsvest i kystnære farvande , før de indleder på dybt vand aktiviteter .

gode råd og advarsler • Consult fabrikantens anbefalede forslag til redningsvest , afhængigt af det købers højde og vægt , før de køber .
 • Før du køber en redningsvest , mener at der er forskellige materialer ( skum kontra flytransport isolering ) og vægtklasser ( type I gennem V) , der gør visse veste bedre for visse aktiviteter . Oppustelige veste , for eksempel , er ikke anbefalet af Coast Guard til andre aktiviteter end svømning i puljer .
 • United States Coast Guard regler kræver hver båd at have nok redningsveste ombord til at rumme alle passagerer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.