selvforsvar udstyr til kvinder

Kvinder søger selvbeskyttelse enheder har flere muligheder , afhængigt af hvor de bor . Brugen af selvforsvar udstyr er reguleret af staten , så det er nødvendigt at kontrollere lovgivning om brugen heraf, hvor du planlægger at bruge dem , ikke bare hvor du køber dem . Enheder spænder fra alarmer såsom personlige alarmer til potentielt dødbringende våben såsom skydevåben .

Personlige alarmer


Personlige alarmer bruges til at overraske en potentiel angriber og købe tid for dig at flygte . De kan tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende , men du bør ikke stole på andre . Fordi hensigten er at distrahere angriberen , bør lyden være piercing og ubehagelig høj . For at gøre det let tilgængelige, bør alle personlige alarm være lille og let og transporteres i hånden . Vær sikker på det er friske batterier .

Kastning og lygter


bære en pind eller en stor lommelygte er en indstilling, der fungerer både som afskrækkende og et våben . En potentiel angriber vil sandsynligvis tænke inden man benytter en kvinde med en oplagt våben . Han kan også tro , at det er en stun pind , en stafet med mulighederne i en stun gun , og yderligere afskrækket af risikoen for en elektrisk stød . Stave og lygter kan også bruges sammen med personlige alarmer eller andre sikkerhedsanordninger.

Peberspray


Peberspray har en fordel i forhold til personlige alarmer for sin evne til rent faktisk at lamme en angriber i stedet for blot forskrække . Peberspray indeholder oleoresiner af Capsicum og der sprøjtes ind i en hacker ansigt fra en aerosol beholder . Dette medfører intens brændende smerte og gør øjnene svulme lukket og bihulerne afløb . Selv om det forårsager ingen permanente skader, det er smertefuldt og midlertidigt blændende , giver et middel til at flygte . Et forsigtighed , er imidlertid, at sprayen vil gøre det samme til dig, hvis du hvis du ikke er forsigtig .

bedøvelsesgeværer


Stun guns er håndholdt elektronisk udstyr , der vil lamme en angriber med et enkelt tryk på et sekund eller to . Tænderne på en stun gun overføre højspænding elektricitet til angriberen , der forårsager alvorlige smerter og tab af muskel kontrol . Dette medfører normalt angriberen falder til jorden desorienteret i op til 15 minutter. En fordel ved den stun gun er brug nært hold uden potentielle skade til dig fra enheden .

skydevåben

I nogle stater , er i færd med et skydevåben tilladt med en tilladelse . Ordentlig uddannelse er afgørende at gøre en pistol et effektivt våben til selvforsvar , dog. Husk , hvis du ikke er virkelig villige til at bruge den, kan du blive bevæbne din hacker stedet . For kvinder , der er i tvivl om deres vilje til at bruge et skydevåben , er en mindre end dødbringende option den bedste løsning . Kvinder , der føler sig trygge ved at bruge dødbringende kraft skal indhente de nødvendige tilladelser og uddannelse for at undgå skade sig selv eller uskyldige tilskuere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.