sikkerhedsregler for kæder & ståltovene

For at undgå alvorlige skader og endda døden , skal du følge forholdsregler , når du bruger kæder og stålwirer , især når du er bruge dem til at løfte eller flytte store genstande , herunder mennesker. Sørg for at bruge den rigtige slags tov eller kæde til dit projekt , og altid følge alle gældende sikkerhedsregler for at beskytte både dig og dine kolleger .

Følg Vægt retningslinjer


Påsætning for meget vægt på et reb eller ved hjælp af forkerte slags kæde til dit projekt , kan få det til at bryde eller lasten til at falde , hvilket resulterer i skade eller personskade . Hvis du bærer mennesker eller dyr , kun anvende de reb er konstrueret til dette formål . Hvis du er usikker på vægtrestriktioner af dit reb eller kæde , skal du kontrollere emballagen for vægt retningslinjer eller teste reb eller kæde i et sikkert , indeholdt miljø for at sikre, at det vil opfylde dine behov .

at forankre og tætte forbindelser


Sørg for , at rebet eller kæde sikkert er knyttet til en monteret anker . Aldrig vedhæfte det til et stykke af maskiner eller et ustabilt element , som kanalen arbejde , der kan bøje eller knække . Ankre skal være forsvarligt fastgjort til en væg eller jorden , og bør også styrkes ved at knytte dem til en stud for at sikre , at de ikke vil komme løs under brug . Tætte forbindelser mellem kæder og ankre med klemmer eller en loddekolbe for at sikre, at de forbindelser, bevare deres styrke ved brug.

Bær handsker


Bær tykke arbejde eller læder handsker når du er håndtering wire eller kæde . Dette vil beskytte dine hænder mod forbrændinger og de nedskæringer , der kan komme fra arbejde med metal . Handsker vil også hjælpe dig med at holde et fast greb om en kæde eller wire . Udskift arbejdshandsker , når deres polstring bliver slidt eller beskadiget .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.