sundhed og lav indkomst

Der er en klar forskel i sundhed med lav indkomst befolkninger og højere indkomstgrupper . Det amerikanske Department of Agriculture i 2004 gennemført en undersøgelse , der forsøgte at måle de grundlæggende sundhedsproblemer af fødevarer stempel modtagere versus højere indkomstgrupper . Fra 1988 til 2004 blev disse befolkningsgrupper undersøgt i form af sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk , samt teenage-graviditet og nyfødte fødselsvægt

funktioner


Forhøjet blodtryk er den vigtigste sygdom fattigere befolkningsgrupper . Omkring 30 procent af mennesker med lav indkomst angiver at have forhøjet blodtryk , i modsætning til 18 procent af højere indkomst folk . Groft 22 procent af befolkningen beretter om højt blodtryk som et almindeligt sundhedsproblem . Koronar hjertesygdom er imidlertid ikke en større risiko blandt de fattigste befolkningsgrupper , men diabetes blev rapporteret som lidt højere .

Graviditet


Selvom det ikke er sundhedsmæssige problemer i sig selv , graviditet , levendefødte og lav fødselsvægt babyer har højere blandt fattigere befolkningsgrupper , de meldte sig . Omkring 93 procent af de fattigere kvinder aldre 17 og derover har været gravide , versus 78 procent af højere indkomster kvinder . Teen graviditet omkring 59 procent af tiden med lavere indkomster kvinder , men kun 35 procent af tiden med højere indkomster kvinder . Omkring 31 procent af fattige mødre røget under graviditeten , mod 21 procent af højere indkomster kvinder .

Babies


Lower-indkomst kvinder har lav fødselsvægt babyer med en hastighed på 2,5 gange højere end højere indkomster kvinder . Lav fødselsvægt er fundet, at nogen baby født under 5 . 5 pounds. Børn og spædbørn kræver hospitalsindlæggelse , er højere blandt food stamp modtagere end højere indkomst folk . Spædbørn har helbredsmæssige problemer, der kræver hospitalsindlæggelse omkring 14 procent af tiden til den lave indkomst , otte procent af den tid, for højere indkomst familier . For børn mellem tre til fem år , er de satser 26 procent og 19 procent , hhv .

Betydning


Det er klart, at indkomsten er en meget vigtig faktor i sundhed , især for børn . Kost, adgang til sundhedspleje og almen uddannelsesniveauer er alle faktorer i at forstå disse spørgsmål . Billige mad er ofte mindre sunde og mere fyldt med kunstige konserveringsmidler.

Effects

Sundhed omkostninger er højere for de lavere indkomster , som også har mindre adgang til sundhedspleje . Derfor , hospitaler ofte nødt til at sluge de omkostninger , der går dem til den forsikrede . Problemer med neonatal pleje og relativt fattige børns sundhed satte scenen for senere problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.