tilskud til en vindmøllepark

Oprettelse af en vindmøllepark er en glimrende måde at generere vedvarende energi og mindske de miljømæssige konsekvenser af strømforbrug . Installation af en vindmøllepark er en bekostelig indsats , men så ansøger om tilskud er en af de bedste måder at hjælpe med at finansiere et vindmølleprojekt . Der er en række muligheder for vindmøllepark tilskud , herunder både føderale og private tilskud .

statstilskuddet


Det amerikanske finansministerium tilbyder vedvarende energi tilskud til vindenergi på erhvervs-, landbrugs -og industrielt plan , ifølge til databasen over statslige incitamenter for vedvarende energi og energieffektivitet ( DSIRE ) . Dette tilskud er værd op til $ 1. 500 per 0,5 kW produceret energi , i overensstemmelse med føderale standarder for effektivitet , eller 30 procent af en kvalificeret vind ejendom . Den amerikanske Nyttiggørelse og Reinvestering Act ( arra ) midler, denne statstilskuddet .

Landdistrikter Energi Amerika Program


Den Landdistrikter Energy for America Program ( REAP ) tilbyder tilskud til vindmølleparker i tillæg til mange andre former for vedvarende energi . REAP tilskud kan anvendes til kommercielle , landbrugsmæssige, lokale eller statslige forvaltning , stammefolk regeringen , skole og landdistrikter elektriske kooperative sektorer som supplement til den offentlige magt enheder , i henhold til DSIRE . Dette tilskud er på op til 25 procent af de samlede projektomkostninger.

Value-Added Producer Grant


Det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) tilbyder en konkurrencedygtig Value-Added Producent Grant ( VAPG ) for vind landmænd . USDA tilbød 19300000 $ dollars i 2007 til finansiering af programmet , i henhold til Windustry . Tilskuddene kan bruges til planlægning , eller til bearbejdning af anlægsudgifterne. En planlægning tilskud kan være så meget som $ 100. 000, mens en kapital tilskud kan være op til $ 300. 000.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.