træ klatrere sikkerhedssele værktøjer

Tree klatring er en udendørs aktivitet , der kombinerer teknisk klatring teknikker sammen med specialiserede sikkerhed gear for bjergbestigere at bestige træer . På grund af den enorme højder nås, mens klatring , særligt sikkerhedsudstyr bruges sammen med et træ klatring sadel til klatrere til at krydse træ-toppe sikkert . Træklatring er en rekreativ aktivitet , der er til rådighed for voksne og børn .

træklatring Sadler


Tree klatring sadler er slidt rundt om benene , talje og torso i klatrer for at undgå enhver udskridning i løbet af en stigning . Sadler kommer i to typer , enten ben-strop eller butt-rem . Leg-strop sadler har to stropper, der ombrydes omkring den øvre låret . Butt-strop sadler har en rem , der går på tværs af bjergbestiger 's bageste og to stropper , der forbinder mellem benene på forsiden af selen . Træklatring sadler er specielt designet med kraftigt polstrede stropper til at sikre komfort under lange perioder med klatring .

Rope


Tree klatrenet forbindelse til træklatring sadlen og træet , holder klatreren sikret mod falder, mens klatring . Tove, som anvendes til træklatring er lavet af en polyester-Dacron ydre , hvilket gør det både blødt og bøjeligt for at binde knuder . De er lavet med en flettet konstruktion , der holder klatrere fra spinning , mens i suspension . En standard reb til træklatring har en 1/2-inch diameter og er 150 meter lang ( selvom længden af rebet kun behøver at være dobbelt højden af træet , der skal besteget ) .

Carabiners


Carabiners er metalclips , der anvendes på træklatring sadlen til flere udlæg formål . Sådan tilsluttes træklatring sadlen til rebet , enten en positiv-låsning karabinhage eller en auto-lås reb klip bør anvendes ( i henhold til American National Standards Institute ) . En positiv-låsning karabinhage er en , der kræver tre forslag til at åbne : normalt skubbe og dreje for at åbne låsen , derefter trække for at åbne porten . Dette er for at sikre, at karabinhage ikke vil låse løbet af en stigning . En auto- lås reb klip kræver to tiltag for at låse op , og en indsats for at åbne , og har en brudstyrke krav på 5. 000 pounds eller mere . Carabiners med mindre låsning beskyttelse anvendes til transport af tilbehør på træklatring sadlen .

Remme og saddeltasker


Tree klatring sadler kan være udstyret med utallige typer af saddeltasker og nylon stropper . Dette tilbehør giver plads til en klatrer at bære ekstra sikkerhedsudstyr, herunder back-up reb, ekstra carabiners , en førstehjælpskasse eller små træ skærende værktøjer . Stropper og saddeltasker er normalt knyttet til træklatring sadlen ved hjælp af carabiners .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.