vægmaleri endokardiet definition

Vægmaleri endocardium er den medicinske betegnelse for foring af hjertekammeret vægge. Dette foring har en specifik funktion og særlig farlig medicinske tilstande er forbundet med det , især for dem, der har haft en historie af hjerte problemer

Funktion


Den amerikanske Heritage Medical Dictionary definerer endocardium som den tynde serøs , eller vand-lignende , membran, der indvendigt i hjertet . Den består af både epitelvæv og bindevæv . Dens funktion er at linje indre hulrum i hjertet og til dækning af hjerteklapper. Vægmaleri endocardium er den del af endokardiet , der påvirker foring af væggene i hjertekamrene alene.

Udseende


Vægmaleriet endocardium består af tæt pakkede celler og fibermateriale , trods fyldt med væske . Det ligner ringene , der udgør indersiden af en træstamme . De er forbundet til en base , og sammen udgør de slimhinde, der dækker hjertet og hjerteklapperne .

Potentiale for Danger


Endocarditis er en infektion i endokardiet . Endocarditis undertiden opstår i mennesker, der har forud eksisterende hjertesygdom . Da denne tilstand kan beskadige og endog ødelægge hjerteklapperne , er det vigtigt for dem med endocarditis at søge omgående behandling . Der er en forhøjet risiko for endocarditis i mennesker , der får tandlæge arbejde eller visse typer af operationer på grund af bakterier , der introduceres i patientens blodbanen .

Advarsel Symptomer


Ifølge Mayo Clinic , symptomerne på endocarditis inkludere feber , Kuldegysninger, en ny eller ændret hjertemislyd , træthed , ømme led og muskler , nattesved , stakåndethed , bleghed , en vedvarende hoste , hævelse i dine fødder , ben eller mave , uforklarligt vægttab , blod i urinen ( enten synlig eller findes i en læges visning af din urin under et mikroskop , ømhed i din milt , Osler 's noder ( rødt, ømt pletter under huden på fingrene ) og Petekkier ( små lilla eller røde pletter på huden , hvide i øjnene eller inde i munden .

Forebyggelse /Solution

Selv om infektion i vægmaleriet endokardiet er sjældent , patienter med visse hjertesygdomme skal have en enkelt dosis af et antibiotikum inden tandbehandlinger . American Heart Association og American Dental Association foreslår antibiotisk behandling til patienter , der har haft bakteriel endocarditis før , har haft en protese ( kunstige) hjerteklapperne eller proteser , der anvendes i ventil reparation , har hjerteklapperne sygdom og har haft en hjerte- transplantation , eller har medfødt ( til stede ved fødslen ) hjertesygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.