vigtigheden af vandrensning

De fleste moderne byer har avancerede vand filtrering og rensning systemer, der giver rene, sikre vand til deres indbyggere , men selv hvis vandet kommer ind i dit hus eller lejlighed er helt ren og sikker , kan det tage op materialer, der kan skade dig på vej . Derfor er det altid klogt at køre din postevand gennem et hjem purifier , der bruger en aktivt kul filter til at fjerne stort set alt skadelige fra dit drikkevand

Fjernelse af bakterier og virus


Coliforme bakterier , såsom E. coli , forekommer naturligt og bor i fordøjelseskanalen mange dyr ( herunder mennesker ) , både vilde og tamme , som samt jord . Regn igler bakterierne ud af jorden og kan deponere det i grundvandsmagasiner at foder brøndvand . Inficerede individer lejlighedsvis udskille hepatitis A virus udendørs , som også kan agterliget i grundvandsmagasiner aflyttet af brønde . Både Coliforme bakterier og hepatitis A kan forårsage alvorlig sygdom og død i ekstreme tilfælde .

Fjern Parasitter


helminter , Cryptosporidium og Giardia lamblia er alle parasitter , som kan inficere drikkevand . Normalt spredes gennem udskilles urin eller fecal spørgsmål i nærheden af et vandløb , sø eller godt med en lavvandet grundvandsmagasin , kan disse protozoer forårsage alvorlig sygdom og død hvis ubehandlet . På grund af deres forholdsvis store størrelse , flere gange større end bakterier såsom E. coli de er rimelig let at filtrere fra drikkevandet .

eliminere tunge metaller


Tungmetaller som kviksølv , bly og arsen agterliget i mange vandkilder og er vanskelige at opdage , da de ikke har nogen umiddelbar virkning på dem, der indtager dem, men kan svække udviklingen af de unge og føre til langsigtede neurologisk svækkelse . Mens vandbehandlingsanlæg generelt fjerne alle tungmetaller fra drikkevand , kan gamle VVS inficere vand ind i en hus eller lejlighed med bly og langsomt forgifter beboer .

Rens Giftige Kemikalier


radionuklider forekommer naturligt , og kan også agterliget i grundvandsmagasiner bruges til brøndvand . De producerer alfa stråling , som kan føre til kræft med længere tids eksponering . De fleste hovedstadsområdet vandbehandlingsanlæg tilføje klor til vand fra hanen til at dræbe bakterier som E. coli og virale stoffer såsom hepatitis A , de også tilføje fluor for at fremme stærkere tænder , en praksis , der er kommet under beskydning , da de fleste tandpasta mærker allerede indeholder fluor og at tilføje det til vandet er tvivlsom fordele . Både fluor og chlor er ætsende kemikalier , og mens fortyndet som de er i vand fra hanen de ikke kan forårsage problemer i de fleste mennesker , dem følsomme over for kemikalier kan udvikle hud -eller mave- tarmkanalen irritation .

forbedre smag og udseende

Selvom den klarhed og smag af drikkevand er ikke afgørende for et godt helbred , næsten alle foretrækker et glas lugtfri , smagløs , krystalklart vand til en, der er forplumret med sedimenter som f. eks uskadelig ler . Dette er en rent æstetisk grund til at rense vandet, men et vigtigt spørgsmål for mange .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.