BSA anerkendte CPR uddannelse

The Boy Scouts of America ( BSA ) kræver certificering i Cardio pulmonal genoplivning ( CPR ) for en række positioner og certificeringer . BSA anerkender førstehjælp og CPR uddannelse af amerikanske Røde Kors og American Heart Association og har indarbejdet certificering fra en af disse organisationer i dens krav i henhold til organisationens hjemmeside

BSA Livgarde Krav


BSA liv vagter skal have en gyldig amerikansk Røde Kors CPR /AED certificering . AED del af certificeringen indebærer anvendelse af en automatisk ekstern defibrillator . AED'er bruge automatiserede kredsløb til at fornemme den betingelse af en patients hjerte og anvende passende elektrisk stimulation . Den amerikanske Røde Kors CPR /AED certificering skal fornyes hvert år at opholde sig i et godt omdømme som en BSA Livgarde . Amerikansk Røde Kors førstehjælp uddannelse også er påkrævet og skal fornyes hvert tredje år.

BSA Adventure Ledere


Mindst to CPR-uddannede voksne ledere er forpligtet på mange High Adventure udflugter . Høje Adventure udflugter er en varemærkeregistreret række ekspeditioner , der tilbydes af BSA . To voksne ledere med førstehjælp certificeringer Det er også nødvendigt på eventyr udflugter . Ledere med avanceret CPR dygtighed tilbyde en anden fordel .

andre ledere og medlemmer


Den Scouting hjemmeside antyder er alle BSA ledere uddannes i førstehjælp og hjertemassage af det amerikanske Røde Kors eller en anden gyldig træning organisation . Retningslinjer opfordrer også til at have en førstehjælp kit på hånden . BSA anbefaler en, der er let , robust og stor nok til at holde førstehjælp indhold er så let at se og hente uden at pakke hele sættet .

Potentielle


Vejledning til CPR er inkluderet i førstehjælp træningsmanual offentliggøres af spejdere . Men , spejdere studere førstehjælp stadig opfordres til at få undervisning i CPR fra en instruktør , der er godkendt af det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association . Nogle andre Boy Scout discipliner også omfatter et krav om CPR certificering . Disse omfatter dykning og sejlads . CPR uddannelse anbefales ikke til ulveunger , der er børn i alderen 7 til 10 . I det væsentlige , ring BSA retningslinjer for begrænsning af førstehjælp uddannelse til spejdere , der er gamle nok til at forstå den uddannelse , og som har nok fysisk styrke og evne til at udføre funktioner.

Overvejelser

The Boy Scout førstehjælp uddannelse understreges sikkerheden for den enkelte at give førstehjælp behandlingen . Sammen med latex handsker , antiseptisk og øjenbeskyttelse BSA kravene angive en mund barriere anordning være til rådighed for at forhindre udveksling af væsker under CPR indsats .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.