Hvor længe har du at sagsøge efter at være blevet til skade på arbejdspladsen ?

Når en skade sker på arbejdet , er arbejdstageren sædvanligvis er omfattet af arbejdsgiverens arbejdsskade forsikring . Sagsanlæg , eller " sagsøge " ville kun være nødvendig, hvis arbejdsskade luftfartsselskab nægtet anmode herom, når den forurettede arbejdstageren følte denne var juridisk uretfærdigt . Indimellem ville en arbejdsskade være anlægges i stedet som en personskade uheld (for eksempel, når en arbejdsgiver ikke har nogen arbejdsskade dækning , eller hvis der var nogen tvist om , hvorvidt en arbejdsgiver-arbejdstager forhold eksisterede på tidspunktet for skade) . For hver type af juridisk hævder, at der er frister for sagsanlæg , som der henvises til som " forældes " . Disse frister varierer fra stat

Hvem vil Sue


Hvis din arbejdsgiver har arbejdsskade forsikringsdækning , så du kan forfølge et retskrav mod arbejdsskadeforsikringer luftfartsselskab. I sager om personskade , kan juridiske indgreb mod arbejdsgiveren personligt , eller enhver anden person eller enhed ( for eksempel en entreprenørvirksomhed ), der kunne betragtes som ansvarlig for antallet af arbejdsulykker .



Hvis en defekt vare eller værktøj blev involveret i arbejdet skade , producenten , distributøren og /eller sælgeren af produktet kunne måske også sagsøges . Det er ikke muligt at dobbelt- dip noget forlig penge som følge af en arbejdsskade . Men hvis for eksempel en arbejdsskade luftfartsselskab udbetaler fordele, men den forurettede arbejdstageren også med succes forfølger en personskade fordring mod en anden enhed , arbejdstagernes vil kompensationen luftfartsselskab skal tilbagebetales ud af den personskade afvikling .

Workers ' Compensation


I en retssag mod en arbejdsskade luftfartsselskab , de regler om forældelsesfrist varierer stat for stat . Californien og Texas både håndhæve en etårig forældelsesfristen , hvilket betyder , at en skadelidt arbejdstager har op til et år fra datoen for arbejde skade fil et erstatningskrav . I Florida , er forældelsesfristen to år, og i stater , herunder Vermont og Pennsylvania , de regler om forældelsesfrist er tre år fra tidspunktet for skaden .

Personal Injury


Hvis en skadet arbejdstager har til hensigt at forfølge en juridisk krav om personskade , igen vedtægterne afviger stat . I Vermont og South Dakota , for eksempel skal kravet bringes inden for tre år fra skaden dato . I Oregon , er den forældelsesfrist to år . Florida tillader op til fire år for en skadet arbejdstager at indgive en personskade krav .

produktansvarsdirektivet


Produktansvar retssager er mindre normalt tilstræbes med hensyn til arbejdsskader , men kan føre til en vellykket afslutning under de rette betingelser . I Florida , skal produktansvarssager indgives inden fire år, Montana og andre stater indføre en tre -årig forældelsesfrist , Louisiana State lov tillader kun ét år fra tidspunktet for skaden for en produktansvar krav på at være indgivet .

Extensions

I mange retssager , har statens forældelsesfristen vedrørende en arbejdsskade effektivt blevet udvidet . Undertiden dato handicap er brugt i stedet for datoen for skade, da starten på den periode , hvor en fordring kan indgives ( f. eks Zimmermann mod WCAB ( Pa Cmwlth 1991 ) ) .



Andre gange kan en lov være gavmildt fortolkes til at forlænge fristen-for eksempel i en situation, hvor den tilskadekomne arbejdstageren var ikke umiddelbart klar over det medicinske betingelse følger af arbejdsskader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.