Listen af brand udstyr til iso

Du skal bruge:
Kort over bygningen , facilitet eller område
. Kopi af evakueringsplan .
Liste over alle mennesker er ansvarlige for driften, inklusive kontaktoplysninger.
Kontaktoplysninger for første responders .

forsikringsydelsen, organisationen, eller ISO , satser brandbil virksomheder på en skala fra et til 10 , i forbindelse med deres vilje til at bekæmpe en brand er baseret på de værktøjer, de har til rådighed . Målt Værktøjer omfatter slanger , skum , dyser , radio , stiger og den årlige afprøvning af udstyr . Den lavere nummererede score en organisation er tildelt , jo bedre forberedt på at motoren selskab er for en brand . Andre faktorer , herunder personale, by vandforsyning , og alarmsystem , også faktor i ISO 's endelige klassificering i et område .

Slanger og skum


Slanger og skum er de primære brandslukning redskaber af enhver motor selskab . ISO vurderer slanger , boostere , tunge-stream apparater og skum som en del af en motor virksomhedens udstyr . Samlet set denne sektion giver anledning til tre dyser og 1. 000 meter slange længde , en booster , en heavy- stream apparat og mindst 25 liter skum (10 af hvilket skal ske ) .

Radio og Stiger


Radio og lejdere er to korte afsnit , der er omfattet i henhold til ISO forordninger . To radioer er påkrævet-en monteret og en bærbar . Derudover er to stiger påkrævet-. et tag stige med mindst 12 fod og en 24- fods skydestige

Dyser


Selvom distribuere og skum dyser er dækket af den " Slange "i ISO kravene , resten af dyserne passer ind i denne kategori, der tegner sig for 224 point af den samlede ISO score , hvilket gør dette til den mest stærkt vægtet sektion . Dyser bør være mindst 2-1/2 "i diameter med lige strøm og kombination spray med en afspærringsanordning . Desuden er sikkerheden materiale kræves også under " Dyser " sektion, herunder en åndedrætsudstyr , der varer i 30 minutter , backup luft dunke , lommelygter , en slange klemme og en brast slange jakke , blandt andre ting.

årlige test


ISO opfordrer til årlige test af pumper og slanger tjenester . Disse årlige prøver er bedømt baseret på antallet af år mellem kontroller for de seneste tre prøver , at udstyret har gennemgået . Ideelt set vil de pumper og slange skal evalueres og have maksimal beredskab hvert år . Scoren for afsnittet om årlig kontrol , dog kan mindskes , hvis alle materialerne ikke bestået prøven på årsbasis .

Udstyr Specifikationer

Det udstyr, der er noteret på ISO hjemmesiden er minimum forventning om en brand selskab til at besidde . Yderligere udstyr kan være nødvendig på basis af det samfund, motoren selskabet er i henhold til Minnesota League of Cities . Hertil kommer, at ISO ikke bekymre sig om alder af udstyr , så længe det virker ordentligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.