MSDS-krav

Materiale Data Sikkerhedsdatablade ( MSDS ) er oplysninger presenningerne, der gav alle specifikationer af de kemikalier, der anvendes på arbejdspladsen. Dette er et krav fra Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . Kemikalier omfatter alt fra vinduespudser til film udvikler og olie til forret væske . Alle virksomheder bruger kemikalier , og disse plader indeholder relevante oplysninger om dem .

Tilgængelighed Krav


Alle MSDS plader for kemikalier anvendt i en arbejdsplads skal kunne ses tydeligt for medarbejderen reference . Pladerne kan vises enten ved at skrive på en væg i nærheden af hvor kemikalierne opbevares eller anvendes , eller i en lys gul MSDS bog leveret af OSHA i et almindeligt syn .Ark skal også være til rådighed for visning af gæster eller kunder på deres anmodning , men at virksomheder ikke behøver at lave en kopi til rådighed for kunden til at tage .

Information


Der er et sæt skabelon for oplysninger, der er forpligtet til at være på en MSDS ark , og alle plader skal være skrevet på engelsk i henhold til OSHA . Oplysninger, der kræves omfatter navn af kemiske , andre almindelige navne , liste over alle de ingredienser , liste over bestanddele , der er kræftfremkaldende eller kan udgøre en sundhedsfare , og anden fare , der kan være forårsaget af kemiske .Andre oplysninger , som skal være på en MSDS er enhver rydde op procedurer og førstehjælp instruktioner .

Overtrædelser


Skal en arbejdsgiver undlader at opfylde de MSDS-krav som anført af OSHA , kan det ansigt bøder op til $ 70,000 eller mere , afhængigt af den type overtrædelser , og hvor mange overtrædelser virksomheden er citeret for på et tid . Givet bøder er generelt ikke indstillet på det maksimale , men inspektøren har ret til at bøde i henhold til reglerne overtrædes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.