MSDS udstationering krav

Hver gang en virksomhed køber et kemikalie , et dokument kaldet en Material Safety Data Sheet , eller MSDS , er inkluderet . Dette dokument detaljer vigtige oplysninger om den kemiske , herunder dets sammensætning , producent og vigtige farer og førstehjælp oplysninger . Der er specifikke krav til arbejdsgiverne om MSDS dokumenter, herunder udstationering dem .

Beliggenhed


Alle arbejdsgivere , der driver arbejdssteder med kemikalier er nødvendige af Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) tilbyder åben arbejdstagernes adgang til disse dokumenter . En del af denne adgang omfatter udstationering klare , let at forstå skiltning i en iøjnefaldende placering , der angiver placeringen af alle MSDS-dokumenter for medarbejderne at få adgang .

Sprog


OSHA kræver , at MSDS dokumenter gøres klar og forståelig alle medarbejdere , også dem , der ikke taler flydende engelsk . Dette henviser ikke kun til ekstra kopier af MSDS dokumenter i yderligere sprog, der tales på arbejdsstedet , men også til oplysninger om MSDS . Skiltning med angivelse af placeringen af disse dokumenter skal opfylde så godt, og omfatter placeringen på alle sprog, der tales på arbejdsstedet .

ret til oplysning


OSHA også kræver, at arbejdsgiverne for at skrive iøjnefaldende skiltning på alle nødvendige sprog , informere ansatte om deres ret til MSDS information . Disse skilte skal også indeholde oplysninger om kontakter OSHA , og placeringen af den nærmeste OSHA kontor .

Opret Vedligeholdelse


Arbejdsgiverne har også forpligtet til at sikre, at alle skiltning vedrørende MSDS oplysninger eller deres ret til at kende risici på arbejdspladsen og OSHA er ikke ændret, udvisket , eller dækket op . Tegnene skal være ren og letlæselig på alle tidspunkter.

New Chemicals

Når en arbejdsgiver indfører en ny kemisk ind på arbejdspladsen , skal meddelelse gives til medarbejderne om dette kemikalie . En udstationering bør også gøres , idet den i klare , let at forstå sproget , at en ny kemisk stof er blevet indført , og at alle medarbejdere skal undersøge MSDS for vigtige oplysninger om sikkerhed , samt identificere de kemiske ved navn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.