Med henblik på en trækul dunk

Vigtigheden af at begrænse emissioner fra biler skabte behov for en raffineret og modificeret bil system . Trækul Beholderen blev udviklet med dette mål for øje . Det er en damp bedrift enhed, der bruges til fordampningsbegrænsningssystemet ( EVAP ) , der opfanger enhver rå brændstof fordamper fra brændstoffet lagersystem , ligesom brændstoftanken eller tankdækslet , af et motorkøretøj. Du vil være i stand til at lokalisere trækul beholderen i nærheden af brændstoftanken eller i motorrummet

EVAP Charcoal Canister


fordampningsbegrænsningssystemet funktioner på en sådan måde, at kul beholderen ikke kun opfanger og gemmer , men også udrensninger rå brændstofdampe . Den gemmer alle utæt brændstoftank dampe eller rå kulbrinter , der ellers ville undslippe og forurener atmosfæren . Driftsbetingelserne for den EVAP , der ændrer ifølge motorens temperatur, hastighed og belastning hjælpe disse erobrede brændstofdampe at blive sat tilbage i forbrændingsprocessen .

Process


Den trækul dåser der er damp-bedrift gadget for EVAP System , er en plastik kabinet , der indeholder et stort stykke af aktivt kul . Aktivt kul er en form for kul , der er blevet behandlet med ilt til at øge sin evne til at absorbere brændstofdampe ved at åbne op bittesmå porer mellem kulstofatomer er til stede i kul . Trækul Beholderen skal testes dagligt for sin damp- bedrift evne som det udsættes for fugt og temperatur ændringer . Stigninger eller fald i fugt og temperatur påvirker dets dampe-bedrift evne .

funktionsmåde


Charcoal beholderne er i det væsentlige skabt til at mindske mængden af luftforurening køretøjet skaber og også øge sin brændstofeffektivitet. Trækul dunk fælder og absorberer brændstofdampe fra brændstoftanken og karburatoren af et motorkøretøj , når motoren ikke kører . Når motoren kører , er det brændstof, dampe i dunk absorberet gennem en vakuum slange ind i indsugningsmanifolden og sat tilbage i systemet .

Charcoal Canister Fravær


Uden tilstedeværelsen af en trækul dåser det overskydende brændstof dampe , der skulle indsamle under bilen og er opstillet en stærk lugt af brændstof , bortset fra at tillade ufiltreret luft ind i motoren . Hvis dit køretøj kører på en ikke-asfalteret eller markvej , kunne støvpartikler ind i motoren forårsager slid og andre skader og i sidste ende resulterer i dyre reparationer på din bil .

Charcoal Canister Vedligeholdelse

Charcoal dåser har en tendens til tilstopning op på grund af ophobning af store mængder af støv og urenheder fra luften , som reducerer ydeevnen effektivitet dunke . Efter en vis periode , vil beholderen stop funktion og skal udskiftes . Udskiftning bør kun foretages af en fagmand på et velrenommeret garage , der ville være opmærksomme på de risici, hvis det er gjort forkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.