OSHA krav til sikkerhed lukning af transportører

Conveyor systemer flytte materialer fra et sted til et andet , langs en kort afstand eller over et stort område , der omfatter mere end ét niveau af transportører . Produktionsfaciliteter , mad -forarbejdningsanlæg og minedrift er nogle af de industrier , der anvender transportører . OSHA ( Occupational Safety and Health Administration ) har udviklet regler for at lukke transportbånd sikkert , resterende sikkert gennem en nedlukning og sikkert genstarte den bevægelige system .

nødstop


Transportører fortsætter med at bevæge sig , selv om en arbejdstagers tøj eller krop er fanget i maskinen . Nødstop er påkrævet på visse punkter i conveyorsystemet. Nødstop eller træk-snore skal placeres i begyndelsen og slutningen af en hel transportanlæg , såvel som på andre strategiske steder i systemet . En anden nødstop situation er , når en arbejdstager eller en del materiale er trådt rummet under en overhead conveyor , der overvåges af en elektronisk øjne sikkerhedsstop enhed .

Planlagt Stopper


Arbejdstagere er generelt advaret om planlagte driftsstop i transportanlægget , uanset om vedligeholdelse eller inspektioner eller for medarbejderen pauser og skift ændringer . En arbejdsleder eller linjechef vil stoppe systemet og slukke for strømmen . Desuden bør en høj horn lyd for at advare arbejdstagerne langs og tæt på conveyorsystemet.

Lock-Out Sikkerhed


Lockout og tag -out procedurer skal sættes på plads , når et transportbånd er lukket ned for mere end en kort nødstop . Transportbåndet start og stop mekanismer og det elektriske eller anden strømkilde , skal have låseanordninger såsom hængelåse . Desuden bør et tag med identifikationen af den person , der slukkede for systemet være fastgjort ved siden af hver låseanordning . De identificerede person er den eneste, der får lov til at låse systemet, og tænd for strømmen , og bevægelige dele på igen.

andre sikkerhedskrav


Medarbejdere bør tage sikkerhedsmæssige forholdsregler , mens et transportanlæg er lukket ned . Aldrig stå eller sidde på et transportbånd . Må ikke gå under en overhead conveyor . Og undgå kravler rundt og under et gulv-plan transportbånd , herunder transportører med eller uden sideskærme til at holde materialer kan falde ned . For ekstra beskyttelse , kræver mange faciliteter , at transportbåndet skal tømmes , før klingende en afspærring signal og lukke ned af transportbåndet.

Conveyor Start-Up Sikkerhed

Inden genstart et transportbånd , bør visse sikkerhedsprocedurer der skal følges . Arbejdstagere bør i nærheden af deres stationer , hvis noget materiale forbliver på transportbåndet . Dog bør arbejdstagere stå tilbage et par fødder , indtil systemet anses for at være arbejde sikkert . Før strømkilden er tændt og transportøren er sat i drift , bør en høj advarsel horn lyd . Dette vil advare arbejdstagere på transportbåndet og i området i tilfælde af problemer i systemets drift, falder materialer eller andre risici .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.