OSHA ugentlige sikkerhed emner

Kort sikkerheden møder bør opdatere arbejdstagere om emner, de står over for ofte . Desuden bør sikkerhedsrisici og løses når der sker ændringer , der indebærer en arbejdsmiljø , en ny arbejdsplads , eller det udstyr, der anvendes på et job . Fremstillingsvirksomhed medarbejdere , bygningsarbejdere og industrielle entreprenører har mange sikkerhedsproblemer til fælles. Sikkerhed møder for disse arbejdere vil dække nogle emner , der ikke ville være behov for andre strækninger i arbejde .

Maskiner


Sikker taler om maskiner vedrører produktionsfacilitet arbejdstagere , der udfører deres job med eller i nærheden af maskiner . Sikkerhedsspørgsmål påvirker også bygning eller ansættelsesforhold , der installerer , ren, eller vedligeholde maskinen .

Lockout Tagout


Lockout /tagout er en procedure til at lukke ned og låse alle bevægelige udstyr , så alle , der udfører arbejde på udstyr vil ikke blive skadet . Elektriske , kemiske og hydraulisk udstyr er nogle af de fælles strømkilder til maskiner og udstyr, der bør lukkes ved hjælp af lockout /tagout procedurer . Elektriske entreprenører , maskinvedligeholdelse besætninger og inspektører , og arbejdstagere, der er involveret i at installere , flytte eller rive ned disse typer af udstyr bør præsenteres med sikkerhed taler om lockout /tagout .

Heavy Equipment


Heavy udstyr omfatter en lang række af maskiner såsom kraner , gravemaskiner , borerne og mange andre typer af entreprenørmateriel . Producenter og leverandører også bruge tungt udstyr på visse arbejdspladser . Ugentlig sikkerhed samtaler bør ofte fokusere på den type af tungt udstyr arbejde besætninger vil være i funktion.

Power Køretøjer


Almindelige typer af magt køretøjer , der ikke indgår i kategorien af tunge udstyr er gaffeltrucks og skid læssere . Disse mindre drevne køretøjer bruges til at løfte byrder for indesluttet materialer eller flytte snavs og andre løse materialer . Gaffeltrucks er opkaldt efter de to koniske gaffel-type løftere i front af maskinen . Gaflerne kan spidde eller knuse arbejdstagere uden for køretøjet , samt væltning at knuse eller skade operatøren . Læssemaskiner kan knuse eller pin en person inden for eller uden for udstyr . Sikkerhed samtaler bør omfatte dem, der driver eller arbejde omkring disse el køretøjer .

Stiger og Stilladser

Stiger og stilladser forårsage mange skader på grund af arbejdstagere, der fra store højder . Stød farer i at komme i kontakt med højspændingsledninger er en anden almindelig farlighed klatreudstyr . Arbejdere i byggeriet er ofte involveret i arbejdet med stilladser samt løsøre og faste stiger . Entreprenører ofte skal bruge disse former for udstyr samt . Fremstillingsvirksomhed arbejdskraft kan arbejde omkring stiger mere end stilladser , men skal blive mindet om de farer og sikkerhedsforanstaltninger , der er involveret i begge .

Trange pladsforhold

En stor lagertank er et eksempel på en begrænset plads , hvor bygningsarbejdere , entreprenører og fremstilling arbejdstagere kan have behov for at arbejde indenfor. En grøft er et andet eksempel . Visse foranstaltninger bør træffes før, under og efter arbejdstagere ind i disse typer områder . Sikkerhed taler genopfriske begrænset plads indrejse uddannelse samt indførelse af en situation eller fare , at arbejdstagerne ikke har konfronteret før .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.