alternativer til styrofoam frokost bakker

Polystyren frokost bakker bruges i skoler over hele landet , og det affald, de skaber , er meget skadeligt for miljøet . Polystyren produkter kræver store mængder af olieprodukter til deres oprettelse , og genbrug dem producerer endnu mere forurening . Bakkerne kan selv tage hundreder af år at blive nedbrudt , hvilket mere forurening i processen . Heldigvis er der alternativer til polystyren frokost bakker .

Plastic Frokost Bakker


Udskiftning polystyren frokost bakker med genanvendelige plastbakker er en nem måde at finde et alternativ til de skadelige frokost bakker almindeligt anvendt. De plastbakker kan vaskes og kan bruges flere gange i årevis , i modsætning til polystyren bakker , som kun kan bruges én gang , før de smides væk . Plastbakker kan være dyrt , men den ene gang omkostningerne ved at bruge skufferne, opvejes af de miljømæssige omkostninger ved hjælp af polystyren bakker .

Sugar Cane Bakker


Bionedbrydeligt bakker er til rådighed, fremstillet af presset sukkerrør . Disse bakker er dyrere end polystyren bakker , men de kan genbruges og bortskaffes let . Men en separat bortskaffelsesmetode behøver at være på plads for at få skufferne til et anlæg , hvor de vil nedbrydes ordentligt . Disse bakker ikke altid nedbrydes i deponeringsanlæg , fordi de ikke er i kontakt med gavnlige bakterier der ifølge Green Living Tips .

Trayless Måltider


Ifølge Bonner Springs , at vælge en dag ud af hver uge til at bruge paptallerkener eller poser til at servere mad kan fungere som et alternativ til polystyren bakker . Selv om denne løsning stadig indebærer anvendelse af skufferne , fjerne dem for 20 procent af året kan udgøre en enorm besparelse i omkostningerne, og de miljømæssige . Den Bonner Springs studerende valgte " Trayless tirsdag "for at være deres bidrag til at finde polystyren bakke alternativer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.