brand evakuering advarsler

Fire evakuering advarsler kan variere fra højt automatiserede til manuel . Den type af brand evakuering anvendes advarsel er afhængig af hvilken type lokaliseringsdata eller faciliteten og de mennesker, der befinder sig i området og vil skulle underrettes om en evakuering . Hybride løsninger, hvor mere end én type af evakuering advarsel anvendes, er den bedste måde at sikre , at en brand evakuering formidles ordentligt .

Alarmer


Alarm systemer kan anvendes i enhver form eller størrelse facilitet , da de kan skaleres fra små til store systemer . En brand evakuering alarm er et integreret bygning system, der er udløst af røg detektionssystemer og røgalarmer . Alarmen lyder til at advare folk i en bygning eller et område at evakuere på grund af en brand . Alarmanlægget kan også være bundet til andre CTS- systemer såsom sprinkleranlæg , elektriske systemer og adgangskontrol -systemer til at vende af magt , tænde sprinklere eller endog åbne døren låses i tilfælde af en brand og efterfølgende evakuering .

Offentlige Adresse System


Brug en højttaleranlæg eller en paging system til at annoncere en evakuering på grund af en brand . Systemet kan gøre computer-drevet automatiseret Meddelelser via det offentlige eller personsøgning systemet. Det er også manuel funktion til nogen der laver verbal annonceringer gennem en mikrofon der er knyttet til systemet. Højttaleranlæg er til stede i små kontorer , store stadioner eller andre offentlige steder .

Blinkende Lygter


Brug blinkende og stroboskoplys for en brand evakuering advarsel til hjælpe med at vise folk hvordan at forlade et anlæg eller område . Bruges til at påpege rådighed exit områder som døre og trappeopgange . Lys kan og bør anvendes i forbindelse med en audio advarsel , såsom en alarm eller paging system . Strategisk sted lys medvirke til at lede og styre folk i sikkerhed .

Word of Mouth /Telefon Træ /SMS-beskeder


Fire evakuering advarsler bør gennemføres hurtigt og effektivt . Anvendelse af teknologi såsom mobiltelefoner , smartphones , e-mail og instant varslingssystemer , at der straks indberetninger at blinke på computerskærme er alle teknologidrevne varslingssystemer , der anvendes. Telefon træer og opfordrer folk er en anden måde at kommunikere et brand evakuering advarsel . Der er programmer og applikationer til rådighed, som automatiserer denne type varslingssystem , der sender blast meddelelser og oplysninger til flere mennesker, der bruger forskellige enheder.

bullhorn

En bullhorn er en manuel advarsel rådgivning nyttige i at annoncere en brand evakuering eller andre nødsituationer . Brug en bullhorn i forbindelse med et automatiseret system . Dette sikrer en backup -metode bør en automatiseret system svigter . Bullhorns er billige , bærbare og nem at bruge , hvilket gør dem til et godt valg , når du vælger advarselsafmærkning og udstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.