brandslukker montering & identifikation

Folk dør af brand for en række grunde-nogle , desværre , fordi de brugte den forkerte agent til at forsøge at sætte en brand ud . Producenter klassificere brandslukkere af den type af brand , de er beregnet til at kæmpe. Ildslukkere skal kun anvendes på små , tidlige stadium brande

Montering


Montering er enkel og kræver hardware leveret af fabrikanten , skruer , et målebånd og en boremaskine . Brug din sunde fornuft når de skal beslutte , hvor de monteres ildslukkeren . På arbejdet , skal du vælge et sted, nemt tilgængeligt for de fleste arbejdere . Derhjemme , er det mest sandsynlige sted i køkkenet, men væk fra brændeovnen

klasse " A "


klasse " A " ildslukkere bruger vand til at kæmpe træ , papir og stof brande-. fælles brændstof . Disse ildslukkere har en "A " på forsiden af enheden, og undertiden i en grøn trekant og ikke anbefales i hjemmet .

klasse " B "


Disse ildslukkere for brandfarlige væsker som benzin og olie . De kan bruge en tør pulver eller skum som slukningsmiddel . Klassen "B " ildslukker er markeret med et " B " nogle gange i en rød firkant . Disse er godt for din garage .

klasse " C " og " D "


klasse "C " ildslukkere til elektriske brande og er markeret med et " C " , der kan være i en blå cirkel . Klasse " D " ildslukkere for brandfarlige metaller . Disse er markeret med et " D ", nogle gange i en gul stjerne . Begge disse typer er for det meste til industriel brug .

klasse " K "

Det er en ny klassificering for hjemmet køkken bruge det oprindeligt var i kommerciel indstillinger . De bruger en halon løsning , der fordamper hurtigt og forårsager lidt resterende skade . De kan også for klasse " A " og "B " brande .

Ekspert Insight

Tal med din lokale brandvæsnet 's brandforebyggelse kontor . De kan hjælpe dig med identifikation , placering , montering hjælp og med hands -on brandslukker klasser . Hvis du vil købe en , lære at bruge det ordentligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.