creosot forbrændinger

Creosot er sammensat af mange kemikalier . Disse blandinger tager på forskellige former afhængigt af den anvendte kemikalier skabe træ creosot , stenkulstjærecreosot , kultjære , kultjærebeg og kultjærebeg flygtige . Agenturet for giftige stoffer og Sygdomme Registry ( ATSDR ) , en del af den føderale Ministeriet for Sundhed og Human Services , klassificerer creosot som et farligt stof , fordi eksponering for creosot kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer , herunder forbrændinger

Historie


Native American folkestammer på Southwest har længe brugt træ creosot til medicinske formål , behandling alt fra forkølelse og ondt i halsen til hudsygdomme . I 1834, officielt M. Reichenbach opdagede creosot og berømmet sine helbredende egenskaber . Når folk begyndte at bruge creosot til kommercielle formål , dog var der en stigning i sundhedsspørgsmål. Stenkulstjærecreosot kan findes kommercielt i træbeskyttelsesmidler , asfalt , gummi , aluminium , jern og stål . Så tidligt som i 1911 , som er identificeret publikationer som f. eks den sydvestlige Reporter tilfælde , hvor jernbanen og transport arbejdstagere , der kom i berøring med creosot og fik alvorlige reaktioner , herunder hævelse , forbrændinger og permanente hud betingelser.

Eksponering


Arbejdere i transportbranchen er mest tilbøjelige til at lide creosot forbrændinger fra håndtering af materialer bruges til at lave broer , jernbaner og dæk . Ifølge ATSDR , dog kan creosot har helbredsmæssige konsekvenser for alle, der bor i farligt affald områder , rører træ , der er blevet behandlet med creosot som konserveringsmiddel eller håndtag andre materialer , der er blevet behandlet med creosot . Voksne kan også bruge hud behandlinger , der indeholder creosot eller udnytte stoffet som lægemiddel eller urtemedicin .

Symptomer


Creosot forbrændinger er forårsaget af direkte kontakt med creosot . De kan forekomme i munden , hvis creosot er indtaget i nogen form , men oftest opstår på huden på øjnene . De brænder er karakteriseret som kemisk forbrændinger og svarer til alvorlig solskoldning . De er ofte ledsaget af svær rødmen af huden , blærer eller skællende hud afhængig af sværhedsgraden af brænde . En creosot brænde gør også de berørte huden mere sårbar over for påvirkning fra solen , og i kritiske tilfælde , øger risikoen for at udvikle hudkræft .

Behandling


I begyndelsen af 1900'erne , blev creosot forbrændinger behandlet med borsyre og andre industrielle opløsningsmidler. Som senere fund tyder dog på, ikke creosot kemikalier typisk ikke absorbere ind i kroppen og er udgivet i en normal afføring inden for et par dage. Faktisk er de berørte opfordres nu til at undgå sådanne behandlinger og blot vaske området grundigt med sæbe og vand og holde det forbrændte område rent og ud af solen.

Forebyggelse

Creosot er klassificeret som et giftigt stof ifølge ATSDR , der har ført Environmental Protection Agency ( EPA ) til at regulere brugen af creosot . Arbejdstagere, der kommer i berøring med creosot opfordres til at beskytte deres hud med handsker og anden beklædning ved håndtering creosotbehandlet produkter . Selskaber også skal understøtte forebyggelse af medarbejder eksponering . For eksempel kræver loven , at arbejdstagere skal være uddannet på forhånd at få lov til at håndtere creosot i ting som træbeskyttelsesmidler og pesticider .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.