evakuering krav

Evakuering krav variere lidt baseret på den type af beliggenhed blevet evakueret , og typen og antallet af mennesker i området blevet evakueret . Der er ligheder , uanset hvilken type evakuering og grundlæggende krav er en hjørnesten for enhver god evakueringsplan . Uanset hvilken type katastrofe, beder evakueringen , at komme væk fra katastrofen og til et sikkert sted , er det primære mål .

Flugtruter


Det primære mål med en evakuering er at komme ud af området af fare så hurtigt og sikkert som muligt . Den exit-strategi bør være klart defineret med både primære og sekundære ruter , der er skitseret og grundigt detaljeret . På lokalt centraliserede områder som huse og bygninger , skal udgangsveje fremhæves og udpeges på evakuering kort , der er blevet givet til , og forklarede alle i området på en regelmæssig basis. Desuden bør kortene blive offentliggjort og anbringes i synlige områder , der alle kan se meget hurtigt . For offentlige områder , bør evakuering kort stilles til rådighed for offentligheden til visning og bør også offentliggøres på let tilgængelige områder . Det primære mål med en evakuering er at forlade og komme ud af skader måde . Kendskab til den bedste måde at gøre det er det mest kritiske krav til enhver evakuering .

Chain of Command


Der skal være en kommandovej oprettet forud for enhver evakuering . Dette omfatter udpegning en person være ansvarlig for indledende evakuering og sørge for evakueringen planen følges , herom, og processen er sat i bevægelse . Der er også behov for andre navngivne personer som ansvarlige for områder og handlingspunkter . For eksempel i en kontorbygning ville afdelingsledere eller en repræsentant fra hver etage koordinere og arbejde med det primære evakuering kontakt for at sikre deres udpegede områder blev evakueret korrekt .

Anmeldelse


Et system eller en række af processer skal oprettes , hvordan en evakuering skal meddeles . F. eks. i en kontorbygning , brand og evakuering alarmer tilsluttet hele bygningen ville lyde , og udløse en evakueringI et hus , ville det være en røgalarm for en evakuering på grund af en brand . For et område som et offentligt sted eller en by , ville evakuering annonceringer komme på flere måder-over radioen , tv , sms og larmende , offentligt placeret sirener .Det er en fordel at benytte mere end ét system , så der er en backup på plads i tilfælde det primære system svigter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.