fremstillingsvirksomhed sikkerhedsspørgsmål

diskutere og forstå de potentielle flyvesikkerhedsmæssige farer af en produktionsfacilitet miljø er altafgørende at holde medarbejderne sikkert og forhindre dyre tabte tid ulykker . Fabrikker i USA kan endog blive krævet af regeringen til at komme ind og diskutere visse sikkerheds emner og problemer med deres personale på regelmæssig basis for at sikre , at alle er møde retningslinjer for sikkerhed og følgende regelmæssigt håndhævet sikkerhedsregler når du er på jobbet .

Medarbejdere følgende sikkerhedsregler


Uden meget motivation , vil medarbejderne nogle gange bliver slap eller helt nægte at deltage i sikkerhed programmer eller følge sikkerhedsreglerne . Denne form for opførsel kan skyldes mangel på incitamenter til medbestemmelse eller ledelsen ikke håndhæver reprimander for at bryde sikkerhedsbestemmelser . Afvisning af at følge sikkerhedsreglerne kan føre til skader og tabte tid ulykker. For at undgå dette , kan arbejdsgiverne anser gennemførelsen af en incitamentsordning for medarbejdere , der overholder sikkerhedsreglerne eller håndhæve stærkere disciplin for dem der ikke gør. En anden mulighed er at sørge for ledere opretholde konsekvent tilsyn af medarbejdere for at sikre, at de bruger rigtige sikkerhed protokoller .

Defekt værktøj eller andre enheder


Defekt værktøj , maskiner og andet udstyr kan føre til skade i en fabrik . Medarbejdere skal være tilstrækkeligt uddannet på funktion og drift af hvert værktøj eller maskine , som de er forpligtet til at bruge . De bør også være i stand til at identificere og bruge sikkerhedsafbrydere eller vagter på udstyret . Redskaber og maskiner skal kontrolleres regelmæssigt for at sikre , at de er i god stand . Værktøjer bør være slukket , adskilt fra deres strømforsyning og opbevares sikkert ud af fortove og offentlige arealer , når den ikke er i brug .

Heavy Equipment Operation


Alle brugere af tungt udstyr eller maskiner bør være korrekt uddannet og certificeret på udstyr , før de begynder at arbejde på det . En arbejdsleder eller chef skal hjælpe nye medarbejdere de første par gange , at de bruger maskinen til at sikre, at de ved, hvordan man betjener den særlige model eller mærke , at din virksomhed bruger . Arbejdsområder for tunge maskiner bør holdes fri for skidt . Andre arbejdstagere bør opretholde en 4- fods eller større perimeter omkring udstyr , der bruges . Tungt udstyr bør kun bruges til sit formål . Forsøg ikke at eftermontere eller bruge maskiner til en uafhængig opgave .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.