gassvejsning sikkerhed

Gas -svejsning er en opgave, der kræver opmærksomhed til sikkerhed og korrekte procedurer . Det udstyr , redskaber og miljø er alle overvejelser , der skal undersøges for at forebygge ulykker. Dette holder arbejdstager kommer til skade

Inden du begynder at arbejde


Undersøg gas svejsning , slanger , og beslægtet udstyr nøje , før arbejdet påbegyndes . Eventuelle lækager eller slanger , der viser slid skal udskiftes . Check arbejdsområdet for at være sikker på , at en brandslukker er inden for rækkevidde.

Sikkerhedsbeklædning


Arbejderens øjne er bedst beskyttet med sikkerhedsbriller . Tøj skal være fremstillet af uld , langærmet og tæt montering . De skal være i god stand med river eller tårer . En brandsikre forklæde og handsker give ekstra beskyttelse til huden .

Ventilation


Gassvejsning gøres bedst i en ordentligt ventileret rum . Dampe fra processen kan være giftige at trække vejret og reducere mængden af ilt i luften . Åbne døre og vinduer kan være nok , men i små rum elektriske ventilation kan være nødvendig .

forhindre brand


Gassvejsning kan også producere gasser og støv , der kan være brændbart . Omkring arbejdet med skærm , der er flammebestandige kan mindske risikoen for brand . Det arbejde skal også holdes rent for nogen produkter , som er letantændeligt.

Andre overvejelser

Arbejdstagerne skal være opmærksomme på de farer, der er forbundet med at arbejde i små rum . Nøje undersøge området , før arbejdet er gjort for ordentlig ventilation og eventuelle brandbare genstande. Åbninger skal indstilles , så de ikke kan lukke et uheld .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.