hvad er kravene til et BLS certifikat ?

Du skal bruge:
Vandhanevandets
. Synke.
Destilleret vand.
Bagepulver .
Citronsyre .

En Basic Life Support certificering er et krav for sundhedspersonale og dem i det medicinske område , der har direkte kontakt med patienterne . Et individ med en BLS certificering kan yde basal liv støtte i tilfælde af en ulykke eller nødsituation . Den BLS teknikker bidrage til at holde patienterne stabil indtil lægehjælp og behandling er til rådighed. American Heart Association giver en BLS certifikat program for nye certificeringer og fornyelse .

Klasseundervisning


The American Heart Association selve livsgrundlaget certificeringsprogram har tre dele kandidater skal udfylde for at modtage et certifikat . Den første del af certificeringsprocessen er klasseundervisning , hvor underviser CPR , lektioner i automatisk ekstern defibrillator brug og redning teknikker til kvælning ofre og dem, der ikke forekommer vejrtrækning. Klasseværelset del af uddannelsen også underviser de studerende , hvordan man bruger en pose maske . Uddannelsen lærer teknikker til voksne , børn og spædbørn . Et BLS program lærer eleverne om blodbårne patogener og procedurer for eksponering, herunder hvordan man kan forhindre eksponering og de skridt at tage , når et engagement opstår .Eleverne lærer at vurdere en nødsituation, og fastlægge de nødvendige skridt at tage for at yde liv støtte.The American Heart Association giver BLS kandidater til at træffe de klasseundervisning del af programmet på nettet.

Praktisk Uddannelse


Den praktiske uddannelse giver kandidaterne mulighed for at prøve de teknikker undervises i klasseundervisning . Under den praktiske træning , er studerende får en chance for at se , hvordan de teknikker skal bruges på en person i nød . Uddannelse også giver eleverne mulighed for at øve de teknikker til at udvikle ekspertise på en dummy eller dukke , der kan manipuleres til at simulere kvælning , hindret luftveje og de stigende af en kiste .

test af færdigheder


Ved udgangen af klasseværelset og praktisk uddannelse, vil den studerende demonstrere sine evner og viden med en prøve, . Den studerende bedømmes på sin evne til at udføre livreddende teknikker i en virkelig situation .Certificering kræver også den studerende til at bestå en skriftlig eksamen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.