hvordan du kan genbruge styrofoam kopper

Genbrugspladser tendens til at favorisere let materiale at genbruge , såsom plast og papir . Styrofoam er vurderet som den anden sværeste materiale at genbruge , på grund af den høje fødevareforurening med Styrofoam kopper . Men der er en stigende interesse for Styrofoam genbrug , fordi materialerne er ikke biologisk nedbrydelige . Der er måder at enten genbruge din kopper eller sende dem til steder , der vil genbruge dem

Du skal bruge: .
Styrofoam
Papkasse .


1 .

Hold Styrofoam til at flytte-og emballage- relaterede formål . Tag den Styrofoam kop og bryde det i stykker . Når du pakker ting ind i en kasse , skal du placere de knækkede stykker af Styrofoam i feltet for at yde støtte .
2 .
Find en genbrugsplads i nærheden , som genvinder Styrofoam . Der er genbrug hjemmesider, en liste over de nærmeste centre til rådighed , der beskæftiger sig med Styrofoam . Ved hjælp af et af de steder ( se Ressourcer til links ) , skal du blot skrive " Polystyren " i søgefunktionen , og indtast din placering i adressefeltet af søgemaskinen . Pick den nærmeste genbrugsplads og tage dine brugte Styrofoam kopper dér. Renses grundigt kopper , før du sender , da genbrugscentre ikke kan genbruge kopper , der har fødepartikler i stå på dem .
3 .
Mail Styrofoam kopper til en genbrugsstation . Hvis du ikke kan finde en genbrugsstation i nærheden , er der flere genbrug initiativer, der giver dig mulighed for at maile Styrofoam til dem . Disse organisationer har hjemmesider designet til at informere genbruger om deres planer med opsamlet Styrofoam , samt instruktioner om , hvordan man korrekt sende det til dem . Anbring den brugte Styrofoam kopper i en fragtvarer kasse , og sende den til adressen , at genvindingsprocessen organisation giver online . Se Ressourcer til links .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.