hvordan kan vi redde & bevare koralrevene ?

Ifølge National Oceanic Atmospheric Administration , give koralrev vigtige oplysninger om de ændrede forhold på jorden . Koralrev er også vigtige for økonomien i en række lande på grund af fiskeri og turisme

Coral Reef


Et koralrev består af en række bittesmå dyr, der forbliver stationært på havets bund for at danne et rev . Disse bittesmå dyr bruger fangarme til at fange små fisk og andre dyr omkring revet . En Miami University hjemmeside forklarer , at selv om koralrevene optager mindre end en femtedel af 1,0 procent af det område, der er omfattet af havene , de er levested for omkring en tredjedel af de marine liv på planeten . Økosystemet i koralrevet er yderst følsomt over for forandringer. At holde sig sund koralrev skal have varm , klar og saltvand.

beskyttede havområder


regeringskontorer har skabt en række beskyttede havområder omkring koralrev i et forsøg på at opretholde økosystemet i koralrev og beskytte dem fra ødelæggelse . National Oceanic Atmospheric Administration rapporter om, at beskyttede områder omkring kystnære rev ofte hænger sammen med kystforvaltning projekter og forvaltningen af fiskeriet programmer . Vellykket forvaltning af koralrev som beskyttede områder omfatter programmer til at styre den biologiske , fysiske og kemiske aspekter af koralrev .

forbrugerisme


Forbrugerne kan have en stor indvirkning på beskyttelsen og sikkerheden af koralrev . The Coral Reef Alliance's hjemmeside rapporter høstning af rød koral , der anvendes som smykker volder skade på koralrev og kan undgås ved at forbrugerne at nægte at købe koral produkter . Seafood er et andet produkt , der kan købes på en måde , der vil reducere fiskeriets indvirkning på koralrev . The Coral Reef Alliance , der konstaterer, at et bæredygtigt fiskeri og opdræt af fisk er afspejlet på fisk og skaldyr produktmærkater , siger , at ved at købe bæredygtige produkter ødelæggelsen af koralrev kan reduceres .

Affald


Ifølge EPA , husholdning og haveaffald fra områder inde i landet og ikke geografisk støder op til koralrev kan gøre sin vej gennem stormen afløb og lokale vandløb til havet og i sidste ende påvirke havene indeholder koralrev . Pesticider, næringsstoffer og gødningsstoffer, der tilsættes græsplæner og haver kan gøre deres vej ind i storm afløb og vandløb for at påvirke koralrev og skulle kun blive tilføjet til haver og yards efter behov.

Marine

Turisme omkring koralrev kan medføre en store mængde af skader og har en negativ indvirkning på bevaring programmer . EPA forklarer, at når man besøger koralrev , bør dykkere ikke berøre koral at undgå så beskadige den . Både besøger et koralrev , bør ikke være forankret til revet , som kan beskadige koral .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.