hvordan man designer brand evakueringsplaner

En brand evakueringsplan er et vigtigt redskab i den samlede bygge -og driftssikkerheden . Det er den vejledning og visuelle kort , der viser dig , og dem, du er ansvarlig for , hvordan man forlade en bygning eller et område hurtigt og på den mest effektive måde i tilfælde af brand . Fire er en fælles begivenhed i boliger og kontorer , og selv de mindste køkkenet blis warrants en evakuering . Kort beskriver , hvordan man bedst kommer ud er absolut nødvendigt at offentlig og personlig sikkerhed

Du skal bruge: .
Blueprint eller tegning af bygningen .
Liste over personer rutinemæssigt i bygningen og deres placering .
Kameraet eller videooptageren.1 .
Saml dokumenter, såsom bygning tegninger eller tegninger af det område, hvor kortet skal dække. Huset evakueringer kan planlægges med værftets rendering, eller en håndtegnet skitse af huset vil arbejde . For en kontorbygning eller kontorplads , få en kopi af bygningen tegninger fra vedligeholdelsen afdelingen . For et område som en skole campus eller udendørs spillested , få en kopi af området kort fra webstedet bygherren eller hånd-tegne dine egne . Sørg for at alle skemaer indeholder nogen perifere strukturer såsom toiletter , skure , verandaer og udhæng . Jo mere omfattende kortet , jo bedre bliver det.
2 .
Lav kopier af bygningen oplysninger og anvende en tegning eller et dokument program , der giver mulighed for dig at foretage ændringer , tilføje tekst og fremhæve centrale områder efter behov . Du kan også opnå dette ved at kopiere bygningen diagrammer og skrivning og fremhæve direkte på kopier. Sørg for at fremhæve alle udgange områder , såsom døre og vinduer . Sørg for at farvekode døre i ¨¦n farve og vinduer i en anden .
3 .

Tegn flugtveje fra forskellige dele af bygningen eller området for deres nærmeste exit . Sørg for at notere døråbninger og traditionelle exit områder først , og bemærk vinduer som suppleant flugtveje i tilfælde den primære veje ud, er blokeret af brand eller en skjult stykke af strukturen .
4 .

Gør kopier af evakueringsplan og sende dem i områder, hvor folk vil se dem på regelmæssig basis . I et kontor vil dette omfatte områder såsom køkken eller cafeteria , eller de vigtigste opslagstavler . Udendørs spillesteder og andre udendørs områder skal have kortene lagt på de vigtigste opslagstavle . Planen skal holdes i køkkenet i et hus . Giv kopier af evakueringsplan for alle husstandsmedlemmer eller kontorarbejde.
5 .
Opdater dine brand evakueringsplan mindst en gang om året for at sikre, at det er op til dato er baseret på de nuværende betingelser . Sørg for at opdatere planen, når opførelse eller renovering er i gang , der potentielt blokere en exit -området.

gode råd og advarsler


 • Sørg for at alle former for praksis ved hjælp af evakueringsplan at komme ud af en bygning eller et område . Kør sådanne øvelser på et rutinemæssigt .
 • Aldrig blot sende en kopi af en brand evakueringsplan uden at lære folk , hvordan man sikkert komme ud i tilfælde af en brand .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.