hvordan man kan forbyde plastposer

Plastposer er uøkonomiske , dyrt og stort set unødvendig . Mange problemer skyldes brugen af plastikposer . De sidder på lossepladser og forurener vandløb , skove og parker i hele landet . Ikke kun det , men de tager en masse energi til at gøre og fremstilling . Fleste primære anvendelser for plastikposer kan erstattes af andre typer af containere , såsom papir poser og genbruges lærred poser . Uanset om du er en forbruger eller en virksomhed ejer , kan du være en del af løsningen og forbyde plastikposer
1 .
altid medbringe poser til butikken med dig . Dette er et vigtigt skridt forbrugerne skal tage for at fjerne plastikposer fra deres hjem . Du kan købe genanvendelige lærred poser fra de fleste dagligvarebutikker og varehuse .
2 .
Hvis du er en detailforretning ejer , tilbyder genbruges lærred poser til dine kunder . Sørg for, at disse poser er overkommelige , normalt omkring et par dollars , og give incitamenter til kunder, som bruger dem , såsom en procentdel ud af deres indkøb .

3 .
Forbud plastikposer fra din butik hvis du er en virksomhedsejer . Simpelthen stoppe bestilling plastikposer . I stedet tilbyder papirsposer på kasseapparater , samt genanvendelige lærred tasker , som kunderne kan købe .
4 .
Skriv til din kongresmedlem , uanset om du er forbruger eller en virksomhed ejer , og beder om, at plastposer forbydes i din tilstand . Find kontaktoplysninger til din kongresmedlem på din tilstand 's hjemmeside .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.