hvordan man kan købe overlevelse mad af ugen

I en nødsituation , er at have din levering for overlevelse mad i klar afgørende for dit helbred . Dagligvarebutikker kan lukke , hvis en sundhedsmæssig krise opstår for at forhindre yderligere spredning af sygdommen eller som følge af en naturkatastrofe . The Washington militære afdeling hedder Washington afdelinger for sundhed og Beredskabsstyrelsen anbefaler mindst levering af en uge . Konserves butik godt for nødsituationer . Kød , frugt , grøntsager , korn , mejeriprodukter og supper er alle tilgængelige i dåse form

Du skal bruge: .
Stor plast opbevaring spand med låg .


1 .
Beslut hvilke typer af konserves dig og din husstand ønsker at spise i en uge . Omfatter fødevarer fra alle de store fødevaregrupper . I kødet kategorien kan du vælge fra dåse kød, kylling , tun , kalkun , oksekød gryderet , chili , suppe , nødder , jordnøddesmør og spaghetti og frikadeller . Vælg mellem dåse grøntsager juice, grøntsager , frugt , tørret frugt og frugtsaft i grøntsager og frugt kategori . Dåse mælk , tørmælk og forarbejdede hylde-stabile ost er de valg for mejeri -koncernen . Kornene Gruppen har korn , saltkringler , kiks og instant havregrød du kan vælge fra . Skriv en liste over dine valg .

2 .
Multiplicer antallet af personer i din husstand med antallet af dåser de vil forbruge hver dag . Omfatter spædbørn og personer med særlige behov . Det mindste beløb er to dåser per person per dag . Multiplicer den daglige ration af syv for mængden af konserves du får brug for den uge .
3 .
Tilsæt vand til din liste ved 7 gallon per person for ugen . Én gallon per person per dag er minimum. Tilføj mere vand til personer, der udøver fysisk aktivitet .
4 .

Bemærk mængden af mad dit kæledyr får brug for. Inkludere deres normale mængder af dåse -og tørfoder om dagen , og ganges med syv for den uge .
5 .
Køb alle elementer fra din liste . Opbevar elementerne i en stor plastik opbevaringsrum beliggende i en del af dit hjem, der er størst sandsynlighed for at overleve en katastrofe , så som din kælder eller en ekstern stald .
6 .
Køb en nye udbud til udskiftning af det nuværende udbud hvert halve år for at forhindre fødevarer i at gå dårligt . Brug den gamle levering som en del af din nuværende måltider .

gode råd og advarsler


 • Tom tør sække fødevarer som mel , sukker og salt i lufttæt glas .
 • en manuel dåseåbner og engangs redskaber med din en uge forsyning . Også omfatter kampe at tænde bål til madlavning eller medtage genstande som irritation retter og stearinlys brænder til at opvarme mad.
 • fordoble de beløb, at give to uger til en værdi af overlevelse mad .
 • Undgå høje-indhold af natrium fødevarer , da disse gør dig tørstig .
 • Inkluder særlige fødeemner for dem med allergi eller medicinske forhold.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.