hvordan man kan se, om dit vand er for blød

Vandets hårdhed er et vanskeligt emne at måle , især i tilfælde af blødt vand . Vand i det ekstreme af den bløde spektret har fordele og ulemper . Mest vand kilder i boliger er en gylden middelvej af blødhed . Når dit vand bliver for blødt , det mangler de naturlige mineraler , som regelmæssigt til stede og kan være vanskelige at drikke , men kan være yderst gavnligt for rengøring og andre opgaver i hjemmet

Bestemmelse Extreme Vand Blødhed


1 .
smage det. Det er mineraler i vand, give det sin karakteristiske smag og ekstremt blødt vand har nogle mineraler . I det væsentlige er det destilleret vand . Det vil have den udpræget flad smag destilleret vand og vil være ubehageligt at drikke afhængigt af din foretrukne smag .
2 .
Test det . Der er testkit , som vil måle de forskellige mineraler i vandet . Hvis den kits viser du har meget få mineraler , så vandet kan være for blød . Hvis der er et højt saltindhold , så kunne det være fra din blødgøringsanlægget. Blødgørere bruge klorid at fjerne mineraler fra vandet , og hvis saltindholdet er højt , så kan det være at fjerne alt for mange af de mineraler .

3 .
Tjek din vandhaner . En af de negativer af at have mineraler i vandet er de vil begynde at forlade indskud på din vandhaner over tid . Selv vand med normale niveauer af mineraler vil forårsage dette problem i sidste ende . Hvis du har brugt det samme vand kilde i årevis, og der er ingen indskud eller pletter på din vandhaner , så kan du få ekstremt blødt vand . Blødt vand kan forårsage vand-apparater til de sidste 30 procent længere .
4 .
skumme op . Mineralerne i vandet kan hæmme skummende sæbe og andre rengøringsmidler . Hvis din sæbe drejebænke nemt , eller hvis sæbe er for en opløsning af , så vandet kan være meget blød . Dette er gavnligt i , at du skære ned på udgifter til rengøring forsyninger , fordi de holder længere , ifølge doityourself. com .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.